https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinci s petardo odpravili Primorje

Beltinci, 5.9.2020  

V Beltincih sta se v 5. krogu 2.SNL pomerili ekipi Beltinec in Primorja. Po zaostanku po prvem polčasu, so domači v drugem dominirali in zatresli mrežo gostov kar petkrat.

Beltinci Klima Tratnjek - Primorje e-Mundia 5:1 (0:1)

0:1- Džuzdanović (17.min - 11m), 1:1 - Mörec (48.min - 11m), 2:1 - Verunica (56.min), 3:1 - Mauko (62.min), 4:1 - Mauko (71.min), 5:1 - Pihler (91.min)

 

Beltinci: Zver, Andrejč, Verbič, Mauko (od 74. Maučec), Sočič (od 74. Pihler), Kristl, Balažic (od 67. Raduha), Mršič, Zeljković, Verunica (od 82. Žalik) in Mörec (od 82. Šipoš).

Primorje: Štrukelj, Terziev, Dedić, Kocjančič, J. Kuraj, Zavnik, A. Kuraj, Nagode, Džuzdanović, J. Kodermac in Debenjak.

Glavni sodnik: Marko Lacković.

 

Tekmo so bolje začeli gostje, nevaren strel je Zeljković preusmeril v kot v 2. minuti srečanja. V 7. minuti je prav Zeljković streljal z glavo po podaji Kristla, a zgrešil vrata. V 17. minuti je Kodermac padel v kazenskem prostoru po prekršku Andrejča in Lacković je pokazal na belo točko. Džuzdanović je zadel za vodstvo gostov. Takoj v naslednjem napadu priložnost za Beltince, padel je Mauko, a piščalka glavnega sodnika je ostala nema. Domači so še bolj pritisnili a po priložnostih Kristla, Mršića, Verunice in Verbiča niso zadeli. Polčas se je tako končal z vodstvom gostov.

Takoj na začetku drugega polčasa je Dedić storil prekršek nad Maukom in Laković je še drugič danes pokazal na enajstmetrovko. Iz bele točke je za izenačenje zadel Mörec. Pogumnejša igra se je domačim obrestovala v 56. minuti. Verbič je podal za obrambo gostov do Verunice, ki je matiral Štruklja za domače vodstvo. V 62. minuti povišanje vodstva. Verbič je podal z leve strani, vratarja pa je matiral Mauko. Nato priložnost za goste, a je strel Džuzdanovića Mršić izbil v kot. Razigrani Mauko je po še eni lepi podaji Verbiča povišal v 71. minuti na 4:1. Novo povišanje vodstva na začetku sodniškega podaljška. Po podaji Maučeca je za 5:1 zadel Pihler.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija