https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Bine Banfi do prvega mesta na tradicionalni Piranji

8.9.2020  

V prvem vikendu septembra je v Portorožu v organizaciji JK Pirat potekala že tradicionalna 13. Piranja. Kljub korona ukrepom, je organizator poskrbel za odlično organizacijo in pridobil dovoljenje tudi od pristojnih inštitucij za javno zdravstvo.


Odziv je bil odličen, saj se je v obeh kategorijah Windsurf in SUP, prijavilo več kot 40 tekmovalcev, ki jih je Portorož pričakal v povsem poletnem vzdušju.

Tekmovanja so se tudi v letu 2020 udeležili člani Surf in sup kluba Pomurje in sicer Bine Banfi, Jure Kranjec in Anej Serec.

Bine Banfi je v kategoriji FOIL zasedel 1. mesto, Jure Kranjec pa v kategoriji OPEN 8. mesto. Anej Serec je žal zaradi tehničnih težav odstopil.

Foto: Surf in Sup klub Pomurje

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.09.2020 ob 9:48 Katamala gost

      čestitke vse našim prekmurcem, Bine res si šampion! Čestitke tudi surf klubu da jim to omogoči in jih verjetno tudi spodbuja,bravo Zlatko da vse to opogumljaš.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.