https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Občina Tišina praznovala 20. občinski praznik

10.09.2020 ob 14:30  

V soboto, 5. septembra 2020, je potekala slavnostna seja občinskega sveta v šotoru pri cerkvi Marijinega rojstva na Tišini. Občina Tišina je praznovala 20. občinski praznik v okviru katerega so bila podeljena priznanja in nagrade.

Letošnje leto je 20. občinski praznik občine Tišina potekal malce drugače. Zaradi epidemiološke slike je bila slovesnost organizirana in izpeljana v skladu s priporočili in navodili Vlade Republike Slovenije in NIJZ. Prisotni so bili le povabljeni člani in članice občinskega sveta ter nagrajenci kot nastopajoči.

Župan občine Tišina, Franc Horvat je ob slovesnosti nagovoril udeležene ter podelil nagrade uspešnim občanom in občankam. Program so popestrili učenci Osnovne šole Tišina pod vodstvom Alenke Brulc Šiplič. Dogodek je povezovala voditeljica Barbara Lejko.

Priznanja in nagrade

Letošnji prejemnik občinskega priznanja je postalo podjetje Paeyball d.o.o. iz Petanjcev, zahvalno listino sta prejela Študijski krožek Tišina in Franc Rogač iz Tišine. Županovo priznanje sta prejela Daša Štesl iz Tropovcev in Jožef Poredoš iz Petanjcev.

 

Nagrade za najboljše športne dosežke so prejeli: Žiga Kous iz Gradišča in Natalija Pavlinjek iz Tišine, kot najboljši športnik in športnica,  Nogometni klub Tišina - selekcija U-7, kot najboljša športna ekipa in Marcel Ratnik iz Tišine, kot perspektivni športnik.

 

Foto: Občina Tišina (fb)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2020 ob 23:17 DebraMiller gost

      Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma. Nikoli nisem mislil, da bi to imel možnost, vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me JE prepričala, da poskusim. . jobstrend9.monster

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.