https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Križevcih z novembrom nova zobozdravnica

17.09.2020 ob 0:00  

Včeraj, 16. 9. 2020, sta v prostorih občine Križevci, koncesijsko pogodbo za izvajanje zobozdravstvene dejavnosti za odrasle, podpisala župan Občine Križevci mag. Branko Belec in izbrana koncesionarka, zobozdravnica Barbara Pirher, dr. dent. med.


Pirherjeva bo z opravljanjem zobozdravstvene dejavnosti začela v mesecu novembru v Križevcih pri Ljutomeru, v ordinacijskih prostorih, kjer je dejavnost opravljal Bruno Pogačić, dr.dent. med., za trgovino Mercator v Križevcih.

Koncesijska pogodba je podpisana za obdobje 15 let. Pirherjeva pa je bila kot edina prijavljena kandidatka izbrana na javnem razpisu.

Ob podpisu pogodbe je povedala, da se ji je izpolnila velika želja, da bo lahko dejavnost nadaljevala kot zobozdravnica koncesionarka. Doslej je svoje delovne izkušnje nabirala v Zdravstvenem domu v Ljutomeru, kjer je bila vodja zobne ordinacije, kasneje pa še v zasebnem sektorju. Zobozdravnica bo podpisala še pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Občane in potencialne uporabnike zobozdravstvenih storitev bodo v Občini Križevci preko spletne strani seznanili s kontakti ter informacijami, kdaj se bo možno začeti naročati na zobozdravstvene storitve pri sami zobozdravnici, so spročili iz občine. 

Foto: Občina Križevci

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2020 ob 11:52 Štef gost

      No super, da bomo imeli zobozdravnico. Izgleda zelo seksi kar je še dodaten plus Takoj se zrihtam k njej!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2020 ob 14:07 sadad gost

      Odkar sem začel spletno podjetje, sem zaslužil 90 USD na vsakih 15 minut. Sliši se neverjetno, vendar se ne boste poslovili, če tega ne preverite. ♥ Vso srečo ♥ >>>>>>>>> W­w­w­.­E­u­r­o­1­k­.­C­o­m­

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.