https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Danilo Magdič in Vesna Hozjan slavila na Lotmerškem trail teku

Ljutomer, 19.9.2020  

Ta petek je v ljutomerskem Parku 1. slovenskega tabora potekal 4. Lotmerški trail tek, ki ga je organizirala Športna zveza Ljutomer. Zbrani tekači in tekačice so bili razdeljeni v 7 kategorij. V absolutnih kategorijah sta slavila Danilo Magdič in Vesna Hozjan.


V idealnem jesenskem vremenu za tek so progo najprej odprli najmlajši, ki so v baby teku premagali 300m. Slavila sta Ema Ploj in Maj Kristl. V starostni kategoriji od 6 do 7 let sta prvo mesto na 400 metrski razdalji osvojila Mia Vunderl in Aljoša Nemec.

V starostni kategoriji od 8 do 9 let sta 400 metrski krog najhitreje pretekla Nika Pirher in Tomi Miklič. V starostni kategoriji od 10 do 11 let so bili prijavljeni samo fantje, ki so morali preteči dva kroga oziroma 800 metrov. Prvo mesto si je pritekel David Makoter.

V kategoriji od 12 do 13 let je prvo mesto osvojila Žanet Petek, med fanti pa je dva kroga najhitreje pretekel Sašo Bistrovič. Fantje so stari med 14 in 15 let so morali odteči tri kroge. Najhitreje je 1200 metrsko razdaljo pretekel Jernej Stolnik.

V članski kategoriji se je zbralo 38. tekačev, od tega 20 moških in 9 žensk. Tekači so se pdoali na 7500 metrsko traso, ki je iz parka zavila proti Cezanjevcem in nazaj. Zmagovalec v absolutni kategoriji je postal Danilo Magdič, drugo mesto je zasedel Luka Lovrec, tretje mesto pa si je pritekel Tomaž Sraka. Med puncami je bila najhitrejša Vesna Hozjan, na drugo mesto se je uvrstila Petra Jenko, tretja mesto pa je zasedla Anđa Karanušič. Vse rezultate tekov si lahko ogledate na tej POVEZAVI.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2020 ob 19:58 gost gost

      Pa ka takše bedarije objavlate, kak je to zgoraj? Če nimate drugih komentarjev, rajši nič. Dostikrat pa komentarje brišete, ali jih sploh ne objavite. Kje je tu logika in zakaj? Takoj bedarije ne objavljajte več, boljše bo za vaš portal.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2020 ob 19:07 boloy45165@jalcemail.com gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works75.com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2020 ob 1:28 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.