https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Beltinci Klima Tratnjek na koncu morali priznati premoč Krki

Beltinci, 19.9.2020  

Danes, 19. septembra, je v Beltincih v Športnem Parku bilo odigrano srečanje 8 kroga 2. SNL, v katerem se je ekipa Beltincev pomerila z gosti iz Novega mesta. Slednji so si v prvem polčasu priigrali prednost dveh zadetkov, a ta prednost ni trajala dolgo, Žuti so v drugi polovici uspeli izid izenačiti a v zadnjih minutah srečanja prejeli dva zadetka in morali priznati premoč Krki.

ND Beltinci Klima Tratnjek - NK Krka 2 : 4 (0 : 2)
(Mršič 46 in Krist 68, Parris 31 91 in 92, Tićić 41 )


Domačini prvega dela srečanja niso pričeli najboljše, gostje so prihajali do številnih lepih priložnosti, ki pa so končale ali v rokah domačega vratarja ali pa so zletele mimo vrat. Po dobre pol ure igre pa je za goste le uspel zadeti Parris, ki je po desni strani pobegnil domači obrambi in iz približno deset metrov s strelom v daljši kot premagal Zvera. Gostje os nadaljevali s pritiskom, kar se jim je obrestovalo še v zaključnih minutah prvega dela, ko je v 42. minuti po slabem izbijanju v obrambi, iz roba kazenskega prostora streljal Vešner Tičić in zadel v levi spodnji kot.

Drugi polčas pa smo lahko videli povsem drugačno igro domačinov, le tiso prihajali do številnih protinapadov in v sredini igrišča dobivali dvoboje, ki so vodili do številnih priložnosti. V 57. minuti je gostujoč branilec storil prekršek nad domačim igralcem, Kristl pa je z rahlo podajo, žogo nastavil Mršiču, ki je s pravim evrogolom premagal Pintola. Le devet minut za tem je v 68. minuti krasna podaja našla Moreca, ki je gostujoči obrambi pobegnil po desnem krilu in žogo podal do Verunice, ta pa je nastreljal gostujočega vratarja, kateremu se je žoga odbila na noge Kristla, ki jo je potisnil v gol. Po izenačenju sta obe ekipi pritskali na nasprotnikova vrata, bolje pa so jo odnesli gostje ki so v sodnikovem dodatku uspeli izkoristiti trenutek nepazljivosti v obrambi in zadeti kar dvakrat in s tem vknjižiti novo zmago.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2020 ob 20:20 Žuti žuti gost

      ŠKODA sem pa napovedal tezko bo.gremo dalje, trener trener trener dajte potrudite se idemo žuuutttiiii

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2020 ob 22:30 Gančanec gost

      Boltinsko vodstvo palik na portali pijšejo bajke in povesti samo na prvo čapat gledate mladi pa propadajo.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2020 ob 23:02 NAVIJAC gost

      Res škoda , za današnjo točko katero je po mnenju večine gledalcev , zgubil trener domačih !!!! Ko imaš v 90 min točko v žepu , se odigra bolj pametno , zamenjave so bilè katastrofa. Enkrat bi moralo biti jasno vsem , predvsem trenerju , kje je mesto igranja za Möreca . Že spet se je pokazalo da se dosti boljše znajde bolj ofenzivno . Čujem tudi , da se v klubu dogaja marsikaj negativnega . Klub si baje " lastijo " posamezniki , kateri so že nekajkrat odšli iz kluba , da bi se spet in spet vračali, zdaj pa delajo razdor ( baje zaradi takih , letijo odstopi v vodstvu.... ). Kam to vodi , bo pokazal čas

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.09.2020 ob 8:41 navijačica gost

        Navijač ne piši neresnice. Odstopi v vodstvu letijo, ker so se med sabo udarili sami taki, ki imajo dobro plačo v klubu. Zadravec je samo povedal resnico, da tako slabo v klubu še ni bilo. Ti je zdaj jasno? Predsednik Breznik misli drugače od Zadravca. Bomo videli kdo bo zdaj prvi odišel iz kluba? Nihče. Zaradi denarja bodo vsi ostali.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.09.2020 ob 7:02 gost

      Včeraj sem zadel pri napovedi. Danes še pa presenečenje na Fazaneriji - poraz Mure. NAFTA JE ZAKON.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.09.2020 ob 10:25 gost

        AAAAAAAAAAA ........... ti samo sanjaj. Kot sanjaš, da bo Mura državni prvak. Mokre sanje. Sanja svinja kukuruz .................................

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.09.2020 ob 7:11 GORO gost

      VODSTVO NK BELTINCI POGLEJTE SE V OGLEDALO IN BOSTE VIDELI NAJVEČJE IDIOTE NA ZEMLJI---------KRADETE DENAR A MLADI KADER JE V RAZSULU-----------VODI V BANKROT KLUBA. ČLANI SEDAJ IGRAJO DOBRO A MLADINA JE ZA RAZSPAD -----TO JE RESNICA IN DOLGOVI BODO OSTALI IN LJUDJE NE BODO HODILI NA TEKME, KER MLADEGA KADRA NI RAZEN PRVE EKIPE. MLADI BEŽIJO IZ KLUBA, KER NIHČE NE NE POLAGA V MLADI KADER KLUBA.TO JE PROBLEM.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.09.2020 ob 8:24 NAVIJAC gost

      To bi moral videt in se vprašat zakaj je tako , " pameten , jezikavi , zvišani " vodja mladinskega kadra !! Preds.je tiho kak rit , njemu je važen njegov stolček pa evri v klubu na koncu meseca , nej ka bi se oglasil in to drvenje v še večji prepad , presekal

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2020 ob 20:58 Imre gost

        Ka de on vdaro po stoli,ka norosti kvasiš,ka pa on lejko zrikta,koga je pripelo če zavolo njega igralci kraj idejo.Pa še odi kak puran,okoli.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.09.2020 ob 10:56 domačin gost

      Babe bi se naj doma bole po pijzdaj čohale, kot pa tam zapravlajo čas in štrkajo po telefonih!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.09.2020 ob 11:12 AAAAAAAAAAA gost

      Gost Mura je bar lejko teoretično prvak tvoja Nafta pa niti teoretično nemre biti prvak 1 lige.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.09.2020 ob 14:20 gost

        Mene boli za nogomet. Malo vas dregam zaradi tega, ker vidim, da še kako velja tisti že dolgo znani rek : krumši, tikvi, kupica, Mura - tej se pa svejt za vas enja. Mura gnes pogrne.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.09.2020 ob 12:01 NAVIJAC gost

      Navijačica , ne razmiš ka san pisal. Stvari v klubu ne štimajo in to v vodstvu !!! Cela okolica danes govori , zakaj je podpredsednik dal odpoved . Žalostno je , da se g.preds.spreneveda in govori da je vse OK.Komaj zdaj bo vido , koliko bremena je nosil g. Zadravec s svojo družino , kak bo zdaj z organizacijo tekme , ko bo on v LJ . Kot pravega navijača me sploh ne moti kje in s kom kdo sedi , to je pa res stvar vsakega posameznika , glavno da je navijač BELTINEC

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.09.2020 ob 13:42 navijačica gost

      Z Breznikom nihče neče delati. Od da je je on predsednik klub ide samo doj. 3 članske zmage so brezvezne čepa je klub totalno pukno z mladimi. Pravi predsednik mora davati v klub nej pa za svojo plačo prazniti kaso. Zadravec je poštenjak samo pamet ga je kesno srečala.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.09.2020 ob 17:35 štejf gost

      beltinci so puni skritij forum nimakov

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.09.2020 ob 18:37 gost gost

      Nafta je bila in bo ostala tretjerazredni klub, pa če van je praf ali nej. Tu nemate kaj primerjati z Muro, kera ne nuca sosidovih penez, pa de sikdar pred naftof. Tak je bilo in bo, pa se eni lehko razčesnete.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.09.2020 ob 20:57 Gost gost

      Čim prle terajte toga trenera članov ta ni sposoben za cicibane ne za člansko moštvo

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.09.2020 ob 9:00 Bok i batina gost

      Trener Karahadžič je po tekmi izjavo pri šanki da so igralci krivi za poraz navadne pičketine je pravo.na edne več nede računal nucal bi še štiri igralce je pravo

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      22.09.2020 ob 19:32 Yy gost

      Te je obrita tuj odišla😂😂

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.