https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

V najboljši enajsterici kroga dva Muraša

23.9.2020  

Črno-beli so v četrtem krogu Prve lige Telekoma Slovenije s 1:0 premagali Gorico. V najboljši enajsterici kroga najdemo tudi dva Muraša.


V najboljši enajsterici 4. kroga Prve lige Telekoma Slovenije najdemo Matka Obradoviča in Luko Mariča. Utrinke s tekme na Fazaneriji najdete tukaj.

Mura, ki se je zavihtela na prvo mesto lestvice PLTS, se bo v nedeljo, 27. septembra, v gosteh pomerila s Koprom, ki je trenutno šesti. Že jutri pa bo potekala na Fazaneriji težko pričakovana tekma tretjega predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo, v Mursko Soboto prihaja nizozemski PSV. Obe tekmi boste lahko v živo spremljali preko našega portala.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2020 ob 14:41 gost

      Obradović ja, Marič niti slučajno. Kaj pa Cipot - up Mure oziroma prepotentnega očeta???

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2020 ob 15:03 MURAŠ gost

      GOST ti se slabo spoznaš na nogomet MARIČ je priboril ENAJSTMETROVKO in si ta naziv ZASLUŽI

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.09.2020 ob 15:08 gost

        Enajstmetrovko vam je podaril SODNIK. Marič je predtem napravil prekršek nad igralcem Gorice. Kupi si močna očala, da boš drugič bolje videl.

        3 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.09.2020 ob 15:38 gost

        Ja, Maric napravo faul. Zato pa se igralec Gorice sploj neje buno in je s pogledom dol samo sel izven kazenskoga cakat na penal....

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2020 ob 15:44 gost

      15:38 ...... če si velik navijač Mure, se ne čudim, da vse vidiš na svoj način. Muraši nikoli niste pošteno gledali na tekmo. Če bi prebral komentarje na MMC - ju, bi videl, da jih veliko misli, da penala ni bilo. Ne laži, da se Igralec Gorice ni pritoževal. Kar krepko je nekaj povedal sodniku. Če bi še kaj več, bi mu pa sodnik dal rdečega. Kaj si ti gledal kako drugo tekmo v deželi SODNIKI POMAGAJO MURI ŽE DVE LETI.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.09.2020 ob 16:02 vitacig gost

      For all of dads and moms that love to stay home to take care of their loved ones, or rest of people on the search for an opportunity to pull in some extra income for their family month after month let me share a remarkable opportunity to explore...Go to this SITE for more INFO just copy and paste..........www.cash03.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.09.2020 ob 18:17 gost

      VIJ ŠKODOŽELJCI ČE NEMARATE MURE POTEM NE PIŠI NEUMNOSTI NA TEM PORTALU KER PENAL JE BIL ČIST TU NI KAJ ZA DODAT VENDAR ŠKODOŽELJCI VIDIJO DRUGAČE KER VIDIM DA SE NE RAZUME V NOGOMET POTEM RAJE NIČ NE PIŠI ČE TE MANTRAJO MALIGANI V TOJ ZABITI GLAVE PAČ MURI NI POTREBE DA BI JIM SODNIKI ŠLI NA ROKO ONI SO ENOSTAVNO PROFESIONALCI IN NE KAKŠNI BAV BAVI PAČ NEVOŠČLJIVOST JE GRDA STVAR IN NEKOGA FEJST PEČE DA SO MURAŠI TAK DOBRI KAK ŽE IDE 3 4 MURA MURA MURA MURA

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.09.2020 ob 21:42 gost

      Poglejte si izjavo igralca Gorice Kavčiča in pol pametujte da ni bilo 11m.Poštena izjava da je igral z roko v kazenskem prostoru.Tega samo antimuraši ne vdijo in nočejo videti.Ali kdo ve kak je bilo nafta:Brežice. Pa ni vrag da je mega ekipa poražena.Hitro vas je nekdo spustil na realna tla.Motijo vas pa uspehi MURE.Odjebite turbaši.TURBA GORI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.09.2020 ob 21:44 gost

      MURA JE ZAKON.V lendva pa TURBA GORI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.