https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurka postala prva podpredsednica v zgodovini organizacije

24.9.2020  

V ponedeljek, 21. septembra, je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo potekala volilna skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije. Izvolili so novega predsadnika ZNTS. Novi predsednik trenerske organizacije je postal Igor Bole in tako zamenjal Rudija Bračiča. Eno od štirih podpredsedniških mest je zasedla Nuša Ladinek.

 

Ob Ladinekovi so se za mesto podpredsednika potegovali še Dušan Razboršek, Sandi Valentinčič, Damir Rob, Boštjan Kamenšek, Borut Jarc in Dušan Bezjak. 

Na skupščini so dobili priznanja »zaslužni član trenerske organizacije « Zdenko Maučec, Štefan Šavel in Vladimir Vlaškalić iz soboške trenerske organizacije. Naziv častnega člana Zveze nogometnih trenerjev Slovenije pa sta dobila Franc Litrop iz lendavske in Jože Rous iz soboške trenerske organizacije. V Komisijo za pritožbe sta bila izvoljena Gojko Lukič iz lendavske in Jože Krauthaker iz soboške trenerske organizacije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2020 ob 15:52 gost gost

      koga pa so tile trenrali da so dobili nagrade aja zato pa niso bili za prašnikarja res smešno ja to je slovenija

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2020 ob 16:16 gost

      Lepo si delijo, zato pa je slovenski nogomet v p...... m.......... Starci si delijo za deco ka bi radi trenirali pa je potrebno plačevati - prekleta balkanska mafija.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2020 ob 16:32 gost

      Kaj je to moški z ženskim imenom?

      4 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.09.2020 ob 17:32 Gost gost

      Nagrado dobil trener maneger sferi je jemal odškodnine za igralce sram naj ga bo fuj

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.09.2020 ob 19:10 Tito gost

      sramota kje in koga so pa ti trenirali,neko koruza ligo,podpredsednica pa je v Hodošu zares sramota in taki bodo vodili in trenirali kateri niso prišli dalje od kukurca liga

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.09.2020 ob 6:18 Luple gost

      Se ta kaj prcka?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.