https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Radenčani klonili po petih nizih

Radenci, 28.9.2020  

Radenski odbojkarji so si lansko sezono po odličnih predstavah v 2. DOL zagotovili napredovanje v 1.B DOL. Njihov prvi tekmec so bili odbojkarji Črnuč. Na tekmi se je ob upoštevanju vseh priporočil NIJZ zbralo okoli 100 navijačev, ki so bili priča izjemno napeti tekmi, kjer pa so domači odbojkarji na koncu morali priznati premoč Ljubljančanom.

OK Radenci 2:3 OK Črnuče
(25:22, 25:21, 21:25, 27:29, 17:19)

Tekmo so bolje oprli gostujoči odbojkarji, ki so povedli s 5:1. Radenčani so se nato prebudili in ujeli, ter tudi prehiteli goste. Prednost so suvereno držali do konca niza in ga dobili s 25:22. Tudi v drugem nizu so bili domači boljši nasprotnik in povedli z 2:0 v nizih (25:21). Gostje se niso predali in so se borili naprej. Do sredine tretjega niza je bil izid precej izenačen, nato pa so se Črnučani po nekaj nepotrebnih napak domačih odlepili in znižali zaostanek v nizih na 2:1 (21:25).

Gostje so momentum prenesli tudi v četrti niz, ki so ga večino časa vodili. Radenčani so uspeli ujeti priključek in pri rezultatu 26:25 imeli tudi zaključno žogo, ki pa je niso izkoristili. Odbojkarji Črnuč so rezultat spreobrnili in izenačili na 2:2. (27:29). Napeta tekma se je nadaljevala tudi v petem, skrajšanjem nizu. Na koncu so bili bolj zbrani gostje in zaključili popolni preobrat in se veselili prve zmage v tej sezoni.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2020 ob 20:11 lejeci4607@mailvxin.net gost

      Zacznij zarabiać od 120 do 200 USD za godzinę pracy online z domu przez kilka godzin każdego dnia ... Otrzymuj regularne płatności co tydzień ... Wszystko, czego potrzebujesz, to komputer, połączenie internetowe i trochę wolnego czasu ... Więcej tutaj ..........................>>>>>>>>>>>> www.Works75.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2020 ob 20:35 Jasmine gost

      Start earning from 120 to 200 USD per hour of work online from home in a few hours every day ... Get regular payments for a week ... Everything you need is a computer, internet connection and a little free time>>>>>>>Www.Payssh.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2020 ob 21:49 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.