https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na območju UE Ljutomer 49-letniku zasegli drogo in puško

28.09.2020 ob 13:57  

Minuli četrtek so policisti Policijske postaje Ljutomer skupaj z vodnikom službenega psa in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU M. Sobota na podlagi sodne odredbe pri 49-letniku iz območja UE Ljutomer odkrili večji nasad prepovedane droge konoplje.

Ugotovili so, da je občan neupravičeno gojil 360 rastlin, višine od 70 do 300 cm. Skupna teža je znašala čez 700 kilogramov. Del rastlin pa je že sušil v notranjosti stanovanjske zgradbe. Med hišno preiskavo je bila najdena in zasežena tudi puška, za katero ni posedoval ustreznega dovoljenja.

Osumljeni je bil s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v M. Soboti, ki je zanj odredil pripor. Zaradi nedovoljene posesti puške je bil zoper njega uveden še postopek o prekršku.

Foto: PU Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2020 ob 16:02 gost

      On je samozaposleni kako ste mu lahko uničili posel leta bedaki. Zdaj bo pa spet mogel na socialno.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2020 ob 19:03 Hungaris gost

      Saj orožje bi mu lahko pustili,a s čim se bo pa drugič branil,če mu spet kdo potrka na vrata.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2020 ob 21:52 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE...................... Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2020 ob 7:41 larry bird gost

      žalostno da so tak nesposobni da tak veliko drogo (ki je lahko tudi zdravilo) ne najdejo brez psa. še ena sramota tukajšnje policije

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2020 ob 9:11 BB gost

      E moj "K", 20 let so mimo gledali, le kaj si sedaj storil narobe, da so te dobili....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.