https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V prevrnjenem vozilu poškodovane tri osebe

02.10.2020 ob 21:59  

Danes ob 20.05 je med naseljema Dokležovje in Ižakovci, v občini Beltinci, voznik osebnega vozila zdrsnil s cestišča in se prevrnil na streho.

"Poškodovale so se tri osebe, ki so jih reševalci PHE Murska Sobota prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Gasilci PGD Murska Sobota so na kraju dogodka nudili razsvetljavo ter pomagali reševalcem, policiji in vlečni službi," navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

Foto: PGD Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2020 ob 6:01 Risto Kubura gost

      Srečali so Karči virus in se obrnili!!!!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2020 ob 12:10 Promet gost

      -Prilagoditi hitrost, v tistem ovinku več, kot 40km/h niti ne gre. -Če si budalo si pač budalo, prej kak slej te bo izučilo. Na srečo niso bili vpleteni nedolžni ljudje, ker zaradi takšnih budal se ti v svetu lahko marsikaj pokvari.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.