https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: KMN Tomaž ŠIC BAR razbil Dobrepolje

Ljutomer, 4.10.2020  

V 4. krogu 1. slovenske futsal lige sta se v ljutomerski dvorani ŠIC pomerili ekipi KMN Tomaž ŠIC BAR in Futsal klub Dobrepolje. Obe moštvi do te tekme še nista okusili slasti zmage.


KMN Tomaž ŠIC BAR 9:0 Futsal klub Dobrepolje (4:0)
(Vindiš 3,9 in 33, Kukovec 9, Klemenčič 10, 21 in 32, Marot 28 (10m), Goričan 39)

Domači igralci so začeli udarno in že v tretji minuti povedli po strelu Marcela Vindiša. Svojo premoč so kronali še v deveti in deseti minuti, ko so dosegli kar tri zadetke. 4:0 je bil tudi končni rezultat prvega polčasa.

Ravnovesje moči se tudi v drugem polčasu ni spremenilo, saj so igralci Tomaža še naprej silovito napadali in že v prvi minuti dosegli nov gol. Tokrat je bil še drugič na tekmi natančen Bojan Klemenčič. V 28. minuti je po strelu iz 10. metrov na 6:0 povišal Aleš Marot. Klemenčič in Vindiš sta v 32. oz. 33. minuti dosegla svoja tretja zadetka na tekmi in prednost domačih povišala na 8:0. Minuto pred koncem srečanja je piko na i z 9. golom postavil Urban Goričan.

Tomaž je tako dosegel prvo letošnjo zmago in po štirih krogih zaseda 9. mesto na prvenstveni lestvici. Prihodnji teden pa jih čaka gostovanje proti vodilnemu Dobovcu.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2020 ob 7:24 goost gost

      KMN - klub malega nogometa. Igrali so mali nogomet. ali dvoranski nogomet.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.