https://www.beltinci.si/
https://www.facebook.com/romanleljak
http://www.gtz.si/
https://www.saubermacher-komunala.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.puconci.si/
http://www.center-maximus.si/si/
http://achorvat.si/
https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota

NOGOMET

FOTO: Žuti doma le do točke

Beltinci, 3.10.2020  

Danes je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 10. kroga 2. SNL, v katerem je domača ekipa Beltincev gostila ekipo Šmartnega. Slednji so z odlično igro povzročali kar nekaj preglavic domači ekipi, ki je naposled le uspela izvleči remi. 


ND Beltinci Klima Tratnjek - ŠD Šmartno 1:1 (0:0)
(A. Zeljković v 62. min in R. Čakš v 53. min)

Prvi polčas se je v Beltincih pričel z boljšo, ampak manj učinkovito igro domačih, ki so sicer uhajali gostujoči obrambi, ampak niso uspeli zaključiti teh napadov. Na drugi strani so gostje, katerim igra v začetku ni stekla, prišli do kar nekaj lepih zaključnih žog, a so zgrešila okvir vrat ali pa se je z odličnim posredovanjem izkazal domač vratar. Gostom je celo uspelo zadeti v zaključnih minutah prvega polčasa, a je sodnik zadetek zaradi prepovedanega položaja razveljavil.

Drugi polčas so boljše začeli gostje, ki so že v uvodnih minutah resneje zapretili domačim vratom, a se je ponovno izkazal domač vratar. V petinštirideseti minuti pa je sledil protinapad gostov, do strela je prišel Čakš in streljal mimo Zvera v desni spodnji kot vrat ter zadel. Izenačenje je sledilo le osem minut za tem, ko je za domače po odlični podaji Mršiča iz prostega strela, zadel Zeljković. Do konca srečanja se izid ni spremenil in Žuti so izvlekli prvi letošnji remi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   03.10.2020 ob 20:19 Žuti žuti gost

   Žuti dvignite glave imeli smo slab dan in sodnika proti sebe malo smo v krizi nič zato naslednjo tekmo zmagamo

   8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   03.10.2020 ob 20:25 gost

   Sramota.

   11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   03.10.2020 ob 20:40 kaj gost

   Slabo,in zelo slabo,nemore biti slabše,koga bomo če ne te slabe novince v drugi ligi,kateri so od Nafte dobili (10) dosti kritike na odnos igralci trener na tribuni,nezadovoljni gledalci,imamo dobro moštvo ampak nekaj ne vela.dečki gnes ste se premalo trujdili.

   12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   03.10.2020 ob 20:41 BÖLTINČAR gost

   Ka že so pa začeli srati, tako nihanje v igri je samo dokaz, da tej vkup zgrableni igralci (Mura 2) nimajo nobenega odnosa do igre, še manj da bi se potrudili in dali svoj maksimum, po domače se jim jebe. Če vodstvo in močan trenerski štab to ne vidi potem je žalostno ali pa niso sposobni povedati dečkom ali boste špilali kak trbej ali se pa nosite od koder ste prišli (k Muri 1) ni vrag, da se tu ne bi dal nek red napraviti in sankcije. Če niste sposobni to v klubu napraviti se javim sam prostovoljno, in v 1 tednu naredim tak red kak trbej, v Prekmurju imamo cel kup kvalitetnejših igralcev, ki bodo z dušo špilali za svoj klub. JEBENTI PA TAKŠI KLUB IN FUZBAL.

   22 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   03.10.2020 ob 20:56 Moja gost

   Böltinčar prvo premisli ka napišeš pa te piši. Ka so ti dečki krivi če majo nesposobnoga trenerja . Če ekipa gibij što se menja igralci ali trener

   11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    04.10.2020 ob 0:27 gost

    KAK SI BETEŽEN, MISLIŠ KA DE TRENER GOLE DAVAL NAMESTO IGRALCEV KONČNO PA PRVO NAGNATI APATIČA KI POJMA NIMA NEJ KA IZIGRAVA ŠPORTNOGA DIREKTORJA PA ZA TO MARAŠ IMETI ZNANJE IN IZKUŠNJE IN IMETI NEKE SPOSOBNOSTI. IGRALCI PA MORAJO DUŠO PUSTITI NA IGRIŠČU TO KAR ZDAJ KAŽEJO NA IGRIŠČI JE SRAMOTA.

    14 1 Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   03.10.2020 ob 21:01 Veržejčan gost

   Kako je blo U-15,Veržej - Beltinci

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   03.10.2020 ob 21:02 Domači gost

   Kama idemo ND Beltinci? 1ekipo vodi ne strokovnjak keri ma najbouksoga na klopi.?? Mladinski pogon pa v totalnon dreki. Pitan se kak de za 2 leti. Vsi veseli po tekmi kak če bi vse najbokse bilo. Žalost od žalosti. Se U15 do vö spadnolo kak vse kaže te do pa samo strokovnjaki ostal. Brez dece z funkcijami. Srečno!!

   15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   03.10.2020 ob 21:33 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

   Jaz že celi čas govorim, de je sodelovanje z Muro POGUBNO ZA BELTINCE. In sledil bo razpad kluba. To je problem. Nagnati vse ki so bili za to sodelovanje. In seveda vse Murine zvezde.

   10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   03.10.2020 ob 21:34 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

   Jaz že celi čas govorim, de je sodelovanje z Muro POGUBNO ZA BELTINCE. In sledil bo razpad kluba. To je problem. Nagnati vse ki so bili za to sodelovanje. In seveda vse Murine zvezde.

   7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   03.10.2020 ob 22:25 aaa gost

   Zgleda ka Mura diktejra što more špilati. Vači neven po kojoj logiki je trener djau toga Kaučiča gor, ker je nej pokazau nič od nič.

   8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   04.10.2020 ob 6:05 gost

   LJUDJE SPRIJAZNITE SE Z DEJSTVOM, DA VODI BELTINSKI KLUB V PROPAST BREZNIK, APATIČ NESPOSOBNI TRENERJI IN TEMU SLEDI PROPAD KLUBA. ŽE SE TO DOGAJA V MLAJŠIH SELEKCIJAH OD PREJŠNJEGA LETA SEDAJ PA TUDI Z ČLANSKO EKIPO. KDO JE KRIV ZA TO----VODSTVO. TO JE RESNICA.

   13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    07.10.2020 ob 18:15 Ištvan gost

    Resan,že seden let da sozavolo te e kafa trenera pa obritoga geri zaj volmane trenera vsi šli kraj,ti pa si v kavani.biu deca pa sama na igrišči,sralonja.

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   04.10.2020 ob 8:09 dolenčar gost

   Sramota od trenera. Treba ga zamenjati. Z njin zmag več nede. Če bi bil dober bi ga doma v Maribori kdo gor vzel. Kan pa je izginila tista obrita kelnerica od šanka? Njo san lejko v guzo gledal te sivi gasilec pa mi jemle gušt do špricera. Pa celi klub je sramota. Otroke smo odpelali v druge klube. Od pomladi do v klubi ostali plačani v vodstvi pa igrači. Breznik tudi odstople. Fala Bogi.

   11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   04.10.2020 ob 8:27 Marija Terezija gost

   Ne poznam beltinskega predsednika a ta mora bit na sociali kakšen zafuran avto vozi. Oldtimer 25 let star. Pri nas v Šmartnem predsednik vsako leto primakne svojih petnajst tisočakov. Verjetno tudi vaš zato pa nima niti za dobro kolo. Po tem se klub pozna. Hvala za točko. Pozdrav iz Šmartnega.

   6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    04.10.2020 ob 11:06 Shop gost

    Ali nekateri hodite na tekme, da tam gledate, kakšen avto kdo vozi, ali ste prišli gledat nogomet? Naj vrag vzame vse, če si ti iz Šmartnega prišel v Beltince gledat predsednikov avto. Prepričan sem, da si kar kakšen blesavi Boltincar, ali pa Bratoncar, kateri ne pometa pred svojim pragom, rajši kritizira tisto, kar ga ne bi smelo niti najmanj srbeti.

    16 5 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    04.10.2020 ob 12:05 Franc gost

    Žalost ka ste edni sposobni vse napisati samo ka nekoga dol potlacite. Se počutite junaki ko to pišete?

    11 3 Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   04.10.2020 ob 9:04 gost

   Vsi igralci kateri so letos prišli od Mure so zanič nimajo nobene ga znanja o nogometo sploh pa ne volje do igranja tistega,kateri je letos prišel pa vobrambi igra ga je treba nagnati iz Beltinec naj frajera špila pri Muri

   4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   04.10.2020 ob 9:46 Muras gost

   Ne razmin beltinskih navijacov. Ge ste bli prle kak ste z muro zacale sodeluvate? Ste bli 8 na lestvice 2 lige? Dalec od toga. Zaj ste v srdine, plus v pokale v 2 kole. Da ste to dosegnile v zadnjih 20 sezonaj? Kelko murinih je vcera spilalo v 1 postave? Vejpa nej blo socica pa zormana, ka sta falijla, tak ks ne motajte pa pomeste pred svojen pragon. Da sta van maric pa morec tekme resavala nejste nika prote mele, zaj da pa ne zmagate pa se mura kriva? Ma nemoj. Rejsan ste smesne.

   14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   04.10.2020 ob 10:42 gost

   Muras - pišem - mislim tak "kelko telko realen" Boltinčar. Pa takši ka san veseli na vse ka se dela v kraji, pa ne šinfan, či ne pomagan. Dan ti prav toliko, da je dobro sodelovanje z Muro. Tisti vsi gornji komentari pa še stotine prejšnjij pa je HUDOBIJA tistij ka so vedno proti vsemu, nočejo poznati razmer. Samo napejčejo. Plačajo 5 evrov vstopnine, da lahko kritizirajo.Samo nekaj: Ali ni Veržej na enak način sodeloval z Mariborom? Ali je nej dobro ka mladi nogometaši, ki so veliko pretrenirali zaigrajo v 2. ligi, vsi pri Muri ne morejo! Tudi drugi klubi iz druge lige delajo enako - kritičari pa tega ne vejo! Mladi rabijo čas - zato nihanja v igri Verjamem, da se bodo mlade selekcije tudi popravile le vztrajnost je potrebna - te pa je vsepovsod bole malo.Ne ven v kateron klubi pravi navijači telko kritizirajo ljudi v šanku, predsednokove avtoje, sponzore, trenere... Mogoče pa s ten pisanjon pomogaju mediju, da dobi več nickov. Kelkov je tak "malih klubov" v 2. ligi?

   14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   04.10.2020 ob 11:04 gost

   MARIJA TEREZIJA - ha, ha, ha! Marija Terezija se je zavzemala za razvoj šolstva, tebi manjka znanje slovenskega jezika! Najverjetneje pa si iz NPU-ja ali vsaj navadne kriminalistične policije, da tako dobro poznaš avto beltinskega predsednika, njega pa ne! Čeprav nimaš ravno verodostojnih podatkov. Se spomniš kaj je bilo ko je bil v klubu sponzorski avto? Predsednik ND Beltinci najverjetneje da svoj prosti čas in živce, verjetno tudi kak evrček, predvsem pa s POMOČJO SPONZORJEV tudi denar. (Za kar jim gre veliki hvala) Kaj pa ti in tebi podobni - norčevanje, zavist! Uživaj, če ti je lažje pri srcu! Smešno vse skupaj - prelep je dan!

   14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   04.10.2020 ob 11:23 Stroka gost

   Jaz tudi pravim,da treba ljudi iz vodstva pohvaliti,da nam sploh omogočijo,da se lahko hodimo gledat dober nogomet,ker druga liga je zelo zahtevna!!! Nimamo več tretjeligasev,ja kje se bodo pol kalili perspektivni mladi igralci kak v drugi ligi!!?

   14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   04.10.2020 ob 11:34 Toto gost

   Občudujem vodstvo, predvsem pa predsednika g. Breznika, da kljub nenehnemu kritiziranju sploh še imajo voljo do dela. Z moje strani si vsekakor zaslužijo pohvalo, saj rezultati dela niso tako slabi, kot jih nekateri skušajo prikazati.

   20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   04.10.2020 ob 12:26 NAVIJAC gost

   Res ste nekateri maltene hudobni , kaj ste zmozni napisati . Pa ka Vas briga kdo je in kak zgleda za šankom , kaki avto kdo vozi.... V Beltinci se igra nogomet ll.lige in to je vazno !!! Prepricani sem , da vecina Vas kateri imate take blesave komentarje , NIKDAR ni poskusilo delo v kakem društvu , da ne omenjam kluba v ll.ligi . Zanima me , ce bi bili pripravljeni prevzeti to delo v klubu , ce Vam predajo vodenje ?? Sigurno NE , ker se sploh ne zavedate kaj to pomeni za Vas same , Vaso druzino... To je moje mnenje , mnenje navijaca ŽUTIH , ne pa spet da me okrivite kot clana UO Gremo naprej ŽUTI

   19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   04.10.2020 ob 13:19 navijač-navijaču gost

   navijač lepo si napisal,se strinjamo stabo,dosti komentarjev je norčastih,žaljivih,napisal si će bi ti ljudje bili pripravljeni prevzeti vodenje kluba????? seveda bi pod takšnimi pogoji kot njih imajo ti v klubu????predsednik 1000,trener 2000,pomočnik 1000,trener gomanov 1000,športni direktor 1000,tehnični 1000,da ti ne naštevam pisarje,maserje,šankiste,nosila,itd,vse se to sedaj plača,zato se pa držijo kluba,glaven vir dohodka pa OBČINA.toliko v vednost navijač.

   6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   04.10.2020 ob 13:55 gost

   Gornjemu navijaču - imel si priložnost na skupščini kluba, zakaj te ni bilo, da bi prevzel? Ja, seveda, ker itak ne verjameš kar si napisal, ker je vse sama neresnica in ti to dobro veš! Če pa verjameš da ni, prevzemi, zriktaj toliko denarja in si ga izplačuj! Saj sam ne verjameš, da lahko občina da toliko kot ti lažeš. Ne trdim pa, da vsi delajo zastonj. A ti bi???

   4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   04.10.2020 ob 15:04 odstop gost

   vsi v klubu so volonterji,delajo kšenki,siromaki,kak so bougi.

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    04.10.2020 ob 16:11 odstop breze gost

    VSI FUNKCIONARI V BOLTINCAJ SO MASTNO PLAČANI. KEŠ NA ROKO. KRADNEJO OBČINI PA DRŽAVI. Plačo v drugoj ligi ima predsednik samo v Boltincaj. Voroš ti pa si odpelaj Zikoja domov. Pozdrav iz Gančan.

    7 3 Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   04.10.2020 ob 15:33 Hura gost

   Gost ,da te malo potolažim Vsi dečki ,ki so ti trn v peti imajo več znanja v nogometi kot ti pameti Niso zaman dobili profesionnalne pogodbe pri MURI za neznanje nogometa Lp

   1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   04.10.2020 ob 16:36 stariš gost

   bravo vsi ki imajo pogodbo z Murov,starši so zelo ponosni na vas z pogodbo,vsi boste nekoč igrali pri Muri.bravo.prosil bi vas z pogodbo,da se ne norčujete iz Boltinskega dresa,in se borite za ta dres.

   6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   04.10.2020 ob 17:04 tekma gost

   Šmartno dosti bouše od Boltinec točka uspeh za žute trener karanovičič Murec more igrati vsi to vidijo,slabe menjave.publika razočarana.v Brežice po piko.

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    04.10.2020 ob 17:21 Hura gost

    Stariš poleg vas pametnjakovičov dečki nemrejo priti do izraza. Ednauk ka bi jih podprli ali navijali za celotno ekipo nema veze od kec je šteri prišo . Glavno ka vij po vsaki tekmi serete samo Murine dečke vejpa ne špila cejla Murina ekipa

    3 3 Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   04.10.2020 ob 19:26 ojojojojoj gost

   Voroš car za Breznika.

   12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   04.10.2020 ob 20:18 Igralec gost

   Prejsnji prefs.je skupaj z Zikojem in z nekaterimi clanizdajsnjega UO , z vecinoma igralci iz naše okolice , s 40% manjšim proracunom OSTAL v ll.ligi. Prisli smo iz zadnje lige v ll.ligo !!!! Tudi takrat vam je nej bilo vredi , ko smo spilali vecinoma domači igralci , trener in taktika sta vam nej pasala , pa smo vseeno mèli telko pik v takem casu , kot ekipa zdaj . Tūdi zdaj vam nikaj ne pase , pa ka bi vij radi !!??? Dobro je en komentar zgoraj , probajte enkrat navijati za celo ekipo , pa bo vsem ležje , nej ka šinfate in ponižavlete vse povprek

   13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   05.10.2020 ob 6:56 gost

   Menedžer Voroš sporoča: strašno povpraševanje po trenerskih uslugah Zikoja!!! Igra bum - bum, to je to! Odnos do igralcev vrhunski! Zato najnovejše: Ziko trener prvoligaša! Čestitke!

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   05.10.2020 ob 10:49 Goričko gost

   ti pa zelo slabo poznaš zikoja,nas v Križevcih je pripeljal iz zadnje lige v drugo,bili smo hit 1500,gledalcev,goričanci z ponosom kot slišim tudi Veržej je pripeljal v drugo ligo,pa tudi vas Beltince je pripeljal iz zadnje lige v drugo ligo.ti moras biti zelo zagrenjen človek da sodiš po sebi druge.goričanci smo tak ali tak boljsi ljudje od vas markečih

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   05.10.2020 ob 11:16 Gost gost

   Brez Mure bi propadnoli,sreckovici

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   05.10.2020 ob 11:37 Adi gost

   lepo da nam Mura pomaga,samo postavo pa naj dela naš trener,ne da eni morajo igrati,to se vidi iz aviona

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   05.10.2020 ob 14:41 Žuti gost

   Goričko - bravo za komentar !!! To o Zikoji piše sigurno kaki nevoščljivec , trener kateri mu ne sega do kolen !!! V vseh treh omenjenih klubih , je imel ta uspeh in to sevefa nekoga boli . Namesto da bi priznali s kako ekipo je Beltince pripelal iz zadnje lige v ll.ligo in tu z DOMAČIMI igralci ostal , ga raje šinfajo . Z zadnjo tvojo trditvijo , se pa ravno ne strinjam . Pa lep pozdrav na goričko

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   06.10.2020 ob 6:41 informacio gost

   v četrtek boude klub v Vestniki objava keri je novi predsednik kluba. cele noči se sestanči v lipovcaj. Novi trener še nej pravo zagnje liki zgledne ka de pristal za dvagezero evriča.

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   06.10.2020 ob 7:29 BRATONČAR gost

   Vse se vrača vse se plača.Novi trener bo ZIKO a pomočnik bivši pomočnik. Ta nesposobna trenerja pa brco v rit, ker sta zapravila ugled kluba. Začelo se je z pomočnikom Lainščkom, ki je zapravil mlajše selekcije a sedaj pomaga trenerju, ki isto nima pojma od nogometa-----Jakirović. To je resnica.

   1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   06.10.2020 ob 18:40 gost

   Goričko - zanima me zalpj pa te šče naprej nemate Zokoja, pa Veržej prav tak? Ali pa šteri drugi klub, či je tak dober? Rejsan me zanima to! In či ste goričanci rejsan tak dobri tisti vzdevek ti ravno ne paše v stavki. MOGOČE PA SO GORIČANCI REJSAN V REDI LIDJE ALI TIJ RAVNO NE SOUDIŠ MED NJE.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   07.10.2020 ob 13:09 Gost Geza gost

   Zakaj pa so tebe zamenjali tako kot zikoja v beltincih,breznik in apatic sta zakon,ti pa samo piši naprej in kritiziraj si že davno bivši

   3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.