https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurke do rekordne zmage 23:0

6.10.2020  

Pretekli konec tedna, 4. oktobra so bile odigrane tekme 8. kroga SŽNL. Ekipa ŽNK Nona Pomurje Beltinci je prišla do rekordne zmage v tekmi proti ekipi Ajdovščina.


V Bratoncih je bilo doseženih kar 23 zadetkov, kjer so domačinke s kar 23:0 porazile gostje iz Ajdovščine. Prvi gol je bil dosežen v 2. minuti, v prvem polčasu je padlo 11 golov, v drugem polčasu pa 12 golov. V 87. minuti je 23. zadetek dosegla Sara Makovec.

Z osmimi zadetki se je izkazala Špela Kolbl. Kapetanka ŽNK Nona Pomurje Beltinci se je s tako bero golov povzpela na 3. mesto lestvice strelk SŽNL. Na vrhu tabele ostaja Nina Kajzba, ki je prispevala pet golov. V naslednjem krogu se bodo nogometašice iz Pomurja pomerile z ekipo Ljubljana Olimpija.

*Foto: ŽNK Pomurje Beltinci (Fb)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2020 ob 12:34 gost

      Brezveze.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2020 ob 15:28 Veterinar gost

      Lepo je da zmagaš ,ampak 23 golov pa pomeni da so pomurke izpadle budalke,zakaj ,zato da to ne spada v slovenski nogomet,je pa lepo v kolikor bi bila prijateljska tekma.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2020 ob 0:09 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE............ Www.Works44.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2020 ob 14:55 gost

      hahaha kaj jim to pomaga :D ,ko pa se gre za evropske tekme pa malo ne one naberejo 23 golov na tekmo,zaman je biti najjači na vasi pa siromak v mestu ...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.