https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://bolleblu.si/
http://www.zniders.com/

KRONIKA

Gornjeradgonski policisti med hišno preiskavo zasegli drogo

07.10.2020 ob 11:00  

Na podlagi odredbe sodišča so minuli ponedeljek policisti PP Gornja Radgona skupaj z vodnikom službenega psa opravili hišno preiskavo pri 31-letnem občanu iz območja UE Gornja Radgona.

"Med preiskavo je bil v hiši najden posebej prirejen prostor za hidroponično gojenje rastlin, v katerem je bilo najdenih in zaseženih 215 sadik rastlin zelene barve višine do 120 cm.

V gospodarskem poslopju pa je bil najden manjši prirejen prostor s 5 sadikami rastlin zelene barve višine do 150 cm. Pri hišni preiskavi je bilo zaseženih tudi 25 petard kategorije II.

Foto: PUMS

Po pridobljenem poročilu o preiskavi s strani NFL bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1). Za zasežene petarde pa bo izdana odločba v hitrem postopku po Zakonu o eksplozivnih in pirotehničnih izdelkih," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.