https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Svetovno znani Dj-ji to soboto na Lake Festivalu

13.08.2011 ob 15:42  

Na avstrijskem Schwarzlsee, ki se nahaja pred Grazom, v soboto, 20. 8., pripravljajo Lake Festival z odličnimi, svetovno znanimi DJ-ji, ki bodo razgreli publiko na treh floorih.

Za željne odlične zabave in vrhunske elektronske glasbe se bo dogodek začel že ob 17. 00 popoldne, ko bo glasbo vrtel Tim Anderson, nadaljevali bodo Yolanda Be Cool, Milk & Sugar, ob 21. 00 bo vrtela svetovno znana zvezda na elektronski sceni, Armin Van Buuren, kateremu se bo pridružil še Fedde Le Grand in David Guetta, manjkal pa ne bo niti Benny Benassi in še mnogi drugi.

Na vseh odrih bo poskrbljeno še s posebnim light show-om in efekti, obiskovalci pa bodo lahko na samem prizorišču tudi kampirali.


Vstopnina: € 45
Na dan party-ja: € 55
Golden Circle: € 66
Na dan - Golden Circle: € 76
Kampiranje: 30€ (max 5 oseb)
Več informacij tukaj: Lake Festival Schwarzlsee.

PR

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.