https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Sandi Horvat Sunny v globalnem šovu predstavljal Slovenijo

17.10.2020 ob 6:05  

Prekmurski glasbenik Sandi Horvat Sunny se je predstavil v globalnem šovu »Dukas Music Mission«.

Duka Base alias Damir Basić je glasbenik Bosanskih korenin, lociran v Kölnu. Arhitekt, motion designer, DJ, predvsem pa umetnik, ki s svojim šovom »Dukas Music Mission« potuje okrog sveta.

Ambicioznemu glasbeniku s ciljem, da bo naredil pesem z vsaj enim glasbenim izvajalcem iz vsake države na svetu in je do zdaj gostil glasbenike iz Los Angelesa, Nigerije ter Pakistana, se je pridružil tudi Prekmurec Sandi Horvat, ki zastopa Slovenijo.

Šov s Sandijem si lahko ogledate v spodnjem posnetku, je pa v angleškem jeziku. Sandi se v videu tudi predstavi (od 3. minute naprej), pesmi pa lahko prisluhnete proti koncu videa, začne se okoli 7:20 minute.

»Misija je bila zelo zanimiva. Duka je izredni umetnik in je napisal text, naredil glasbo, aranžiral, produciral pesem ter video in še moderira celotni šov...

Mix in master pesmi je prevzel njegov prijatelj ter soustvarjalec šova Goran Lizdek, ki je z mixom zadevo še bolj začinil...

Z mojo vokalno interpretacijo sem podprl njegovo sporočilo, a največji izziv je bil naresti svoj delež za video, ki sem ga sam posnel v Murski Soboti, kjer skoraj več ne diha duh neodvisnih mladih kulturnikov in umetnikov...,« je o sodelovanju povedal Sandi Horvat Sunny.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2020 ob 7:55 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kaj,da je ta Horvat,Prekmurec?Žalite me.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2020 ob 17:50 kilonja gost

      Tej dečko izstopa od prekmurskoga povprečja, sploj pa je lejko za vzgled ostalim Romom, kaj je živi dokaz ka lejko Rom stopi iz njihovega muzičkoga balkansko romskoga povprečja, saka čast .

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.