https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Manjše reke bodo danes lahko prestopile bregove

15.10.2020 ob 10:16  

Danes bodo reke predvsem v južnem, osrednjem ter vzhodnem delu države ponovno narasle, so sporočili z Agencije RS za okolje. Pretoki posameznih manjših rek po državi se že povečujejo, povečini pa reke še počasi upadajo.

Rumeno stopnjo nevarnosti, ki predstavlja možnost poplav in hudourniških poplav, so na Arsu za danes in petek razglasili na celotni jugovzhodni polovici države.

Razlivali se bosta Ljubljanica in Krka. Poplavlja lahko tudi Dravinja ter tudi posamezne manjše reke v vzhodni in južni Sloveniji. Danes in v petek bo poplavljalo tudi morje.

V petek čez dan se bo vodnatost rek v južni polovici države ter reke Mure še povečevala, drugod pa večinoma zmanjševala, v soboto pa bodo reke povsod upadale.

Danes bo oblačno s padavinami, pihal bo severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 10 °C. Zvečer bo dež marsikje ponehal, veter bo oslabel. Ponoči in jutri bo ponekod še občasno rahlo deževalo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.