https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ta teden nas bo spremljalo lepo jesensko vreme

20.10.2020 ob 9:45  

Danes je bilo zjutraj sprva megleno, popoldne pa bo povečini sončno. Jutri bo na zahodu bolj oblačno, drugod delno jasno. Pihal bo jugozahodni veter.

Danes bo po jutranji megli čez dan zmerno do pretežno oblačno. Po podatkih na ARSO si lahko do sobote v Pomurju obetamo pretežno oblačno in po povečini sončno vreme. Pihati bo začel jugozahodni veter. Najvišje jutranje temperature bodo od 3 stopinje pa do 5 stopinj, v soboto zjutraj se bo temperatura povzpela na 11 stopinj. Čez dan lahko pričakujemo temperature od 16 stopinj do 20 stopinj celzija.

Napoved za celotno Slovenijo

Jutri bo predvsem na severnem Primorskem in Notranjskem, občasno pa tudi v delu osrednje Slovenije, zmerno do pretežno oblačno. Drugje bo sončno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12 stopinj, v severni Sloveniji okoli 5, najvišje dnevne od 14 stopinj do 20 stopinj celzija.

Obeti

V četrtek in petek bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije pretežno oblačno, v petek lahko tam pade kakšna kaplja dežja. Drugod bo dokaj sončno in razmeroma toplo. Še bo pihal jugozahodni veter.

Biovreme

V torek in sredo bo vremenski vpliv zmerno obremenilen. Pri občutljivih ljudeh se bo najpogosteje kazal kot povečan notranji nemir, razdražljivost, s hitrejšo utrujenostjo in manjšimi motnjami v spanju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.