https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V prometni nesreči na pomurski avtocesti štirje poškodovani

22.10.2020 ob 7:55  

Na pomurski avtocesti je bil zjutraj zaradi prometne nesreče oviran promet.


"Danes, okrog 6.30 ure se je na avtocesti v Murski Soboti zgodila prometna nesreča med voznikom kombija in tovornega vozila.

Prometno nesrečo je povzročil voznik kombija, ki je zaradi nepravilnega vključevanja na vozni pas avtoceste izsilil prednost vozniku tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal iz smeri Lendave. Med vozili je prišlo do trčenja, v katerem so se lahko telesno poškodovali štirje udeleženci v povzročiteljevem vozilu.

V času prometne nesreče je bil promet preusmerjen čez počivališče, vendar je zaradi tega, ker je bilo tovorno vozilo s polpriklopnikom nevozno, nastala daljša kolona. Po odstranitvi vozila iz vozišča je bil promet sproščen," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Med priključkoma Murska Sobota in Lipovci proti Lendavi, je okoli pol sedme ure zjutrj prišlo do trčenja tovornega in poltovornega vozila. Pri tem so se poškodovale štiri osebe, ki so bile prepeljane v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, sanirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb. Ob nesreči je na avtocesti nastal daljši zastoj.

 

*Vir naslovne fotografije: Radarji v Pomurju (Fb)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2020 ob 9:30 Nemanja Milovič gost

      Karči virus se je zaletel v puklastega Jančija, ki ni upošteval policijske ure.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.