https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

VIDEO: Šimudža in Kozar pred derbijem z Mariborom

29.6.2020  

Danes se bo na Fazaneriji odvila tekma 9. kroga PLTS med Muro in Mariborom, pred tekmo sta o prekmursko-štajerskem derbiju spregovorila glavni trener Ante Šimundža in kapetan Alen Kozar.

Mura je v zadnjem krogu tekmovanj remizirala z Domžalami in prekinila negativen niz rezultatov in to kljub igralcu manj. Kot je povedal Šimundža je bila priigrana točka zelo pomembna za ekipo predvsem s psihološkega vidika, da so »pokazali sami sebi, na kakšen način je potrebno prihajat do točk«.

Na tekmi z Domžalami si je rdeči karton prislužil Jan Gorenc, ki ga tako na današnji tekmi ne bo med igralci. Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič mu je izrekel kazen prepovedi igranja na eni nogometni tekmi.

V osrčju obrambe je na nedeljski tekmi Gorenca dobro nadomestil Dragan Lovrić, ki je v Mursko Soboto prispel v začetku septembra, pred tem pa branil barve Zrinjskega iz Mostarja. »Vklopil se je v celotno ekipo in odigral tako, kot smo od njega pričakovali,« je dejal Šimundža in dodal: »Verjamem, da lahko v prihodnjih tednih še dvigne svoj nivo.«

Na tekmi z Domžalami se je vrnil kapetan Alen Kozar, ki je tudi zadel za izenačenje. Pred tekmo z Mariborom je povedal, da se bodo skušali na dvoboj čim bolj pripravit: »Vemo na kakšen način Maribor igra, njihova taktična postavitev je podobna, kot je bila pri Taboru, torej 3-4-3 in se bomo skušali prilagoditi na to.«

Zaradi epidemije covid-19 na Fazaneriji jutri ne bo gledalcev. Tekmo, ki se bo začela ob 17.30 uri pa boste lahko v živo spremljali tudi na našem portalu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.