https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Na seznamu novembrskih reprezentančnih tekem tudi dva Pomurca

2.11.2020  

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je objavil seznam vpoklicanih reprezentantov za prihajajoče tekme.


Reprezentanca Slovenije bo v tej reprezentančni akciji odigrala prijateljsko tekmo proti Azerbajdžanu, ki bo v sredo, 11. novembra v Ljubljani in tekmi UEFA Lige Narodov proti Kosovu, v nedeljo, 15. novembra v Ljubljani ter tekmo proti Grčiji, ki bo v sredo, 18. novembra v Atenah. Vse tekme bodo ob 20.45.

Na reprezentančnem seznamu sta se znašla tudi dva Pomurca, Nino Kouter in Damjan Bohar. Pričakovano je spet na seznamu tudi povratnik Josip Iličić, vrnila sta se tudi Tim Matavž in Miha Zajc.

Matjaž Kek je o Ninu Koutru glede pričakovanj pred tekmami spregovoril z naslednjimi izbranimi besedami: "Pričakujem, da bo šel na glavo, tako kot vsi ostali." Poudaril je, da je Nino lahko kažipot za marsikoga drugega: "Odnos, prepričanje, tudi kakšna napaka, ampak vseeno ena strašna energija, ena čista pozitiva v nogometnem smislu, kar je dalo tudi ostalim pečat skozi september in oktober."

Seznam igralcev:

- vratarji: Jan Oblak (Atletico Madrid), Vid Belec (Salernitana), Matjaž Rozman (Celje);

- branilci: Miha Mevlja (Soči), Petar Stojanović (Dinamo Zagreb), Nejc Skubic (Konyaspor), Jure Balkovec (Karagumruk), Miha Blažič (Ferencvaros), Nemanja Mitrović (Maribor), Jon Gorenc Stanković (Sturm), Mario Jurčević (Osijek);

- vezisti: Josip Iličić (Atalanta), Jasmin Kurtić (Parma), Miha Zajc (Genoa), Jaka Bijol (Hannover), Amedej Vetrih (Rizespor), Sandi Lovrić (Lugano), Nino Kouter (Mura), David Tijanić (Rakow);

- napadalci: Tim Matavž (Al-Wahda), Benjamin Verbič (Dinamo Kijev), Andraž Šporar (Sporting Lizbona), Damjan Bohar (Osijek), Haris Vučkić (Real Zaragoza).

Pomembni bosta predvsem tekmi v ligi narodov, v kateri Slovenija v ligi C in skupini 3 po štirih tekmah brez prejetega zadetka vodi z desetimi točkami. Sledi Grčija z osmimi točkami, praktično odpisana pa sta Kosovo in Moldavija z dvema oziroma eno točko. V ligo B bo po koncu napredoval le zmagovalec skupine, zadnjeuvrščeni v skupini pa bo igral dodatne kvalifikacije za obstanek v ligi C. 

*Foto: NZS

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2020 ob 12:26 gost

      ŠPOT.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2020 ob 13:05 Busybee gost

      Df a naftaš nobeden nikoli ne pride v reprezentanco?? Niti madžarsko nej? Katastrofa, luzerji ste!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2020 ob 14:10 Čergoli gost

      Tale levi izgleda kot kakšen tifusar.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2020 ob 18:50 Čergoli gost

      Usrana Mura.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.11.2020 ob 8:24 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Res imamo slabo reprezentanco, če lahko igrajo taki v njej. AJAJAJAJAJ.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.11.2020 ob 8:31 gost gost

        tebi je lekaj en od njeva oz.Murašev mogel diklino poriktati, ka maš takšne zamere. Če Kek pravi da je dober in ga vpokliče v reprezentanco, te že more-ta nekaj valati.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.