https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Knjižnice v Pomurju ponovno odprte

03.11.2020 ob 6:00  

Kljub začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev je potrošnikom znova omogočeno opravljanje nekaterih storitev, ki se lahko izvajajo z minimalnim stikom s potrošniki. Vlada je z novim odlokom med izjeme dodala tudi knjižnice.


Knjižnica - Kulturni center Lendava

Od ponedeljka, 2. novembra 2020, je knjižnica v Lendavi ponovno odprta. Knjižnica je odprta le za vračilo in prevzem predhodno naročenega gradiva, obenem lahko podaljšate članstvo in poravnate druge finančne obveznosti. Čitalnica ostaja zaprta. Krajevne knjižnice so odprte, razen knjižnic v Dolini in Genterovcih, ki sta zaradi obnovitvenih del do nadaljnjega zaprti.

Izposoja gradiva je možna le ob predhodnem naročilu gradiva, kar lahko storite na telefonski številki +386 (0)2 574 25 83 ali pa nam pišite na rezervacija@kkl.si. Po naročilu gradiva počakajte na potrditev knjižnice, da je gradivo pripravljeno. Naročeno gradivo vas bo čakalo 3 dni.

Ljutomerska knjižnica 

Od danes (ponedeljek, 2. november 2020) si lahko knjižno gradivo v Splošni knjižnici Ljutomer izposojate »brezstično«. Po predhodnem naročilu vam bodo gradivo dostavili ob zunanja »železna« vrata knjižnice, gradivo pa boste lahko vračali v zunanji knjižni nabiralnik. Splošna knjižnica Ljutomer posluje od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Gradivo si lahko rezervirate na telefonsko številko 02 584 12 36 ali preko elektronskega naslova knjiznicaljt@lju.sik.si.

Knjižnica Gornja Radgona

Knjižnica je od 2. novembra  naprej odprta za brezkontaktno izposojo in brezkontaktno vračilo gradiva. Uporabniki nimajo prostega dostopa do knjižnih polic in računalnikov. Vstop v knjižnico posamično (1 uporabnik v knjižnici) ter vse prireditve in dejavnosti so ukinjene.

Brezkontaktna izposoja gradiva je od 2. 11. 2020 možna v vseh enotah, kar pomeni, da vam gradivo poišče knjižničar (prinesite listek s seznamom želenega gradiva ali predajte ustno naročilo). Priporočamo vam, da si gradivo predhodno naročite preko telefona v obratovalnem času knjižnic ali gradivo rezervirate v spletnem katalogu COBISS +/ Moja knjižnica ali preko e-pošte info@lu-gradgona.si.

Foto: Knjižnice.si

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota

V vseh enotah knjižnice prehajamo na pultni sistem izposoje, kar pomeni, da si ne morete samostojno izbirati gradiva na policah v knjižnici, ampak morate gradivo vnaprej rezervirati oziroma pridete v knjižnici do izposojevalnega pulta in vam gradivo poišče knjižničar.

Priporočamo vam, da si gradivo, ki si ga želite izposoditi, rezervirate v spletnem katalogu COBISS +/ Moja knjižnica ali s predhodnim telefonskim naročilom med delovnim časom knjižnice (02 530 81 22 - oddelek za odrasle, 02 530 81 10 – mladinski oddelek). Gradivo, naročeno do 14. ure, boste lahko prevzeli v knjižnici naslednji delovni dan. Naročite si lahko največ 5 naslovov hkrati. Naročeno gradivo vas bo čakalo na prevzem 7 dni. Prosimo vas, da po osmih dneh v storitvi Moja knjižnica preverite stanje na svojem knjižničnem računu.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2020 ob 7:55 Andrew Dacomb gost

      Moja zadnja plača je bila 32OO USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisočakov in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bIlo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.