https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Drugoligaši že zaključili jesenski del tekmovanja

4.11.2020  

Zaradi ukrepov pri obvladovanju epidemije koronavirusa se je prvenstvo v 2. državni ligi predčasno zaključilo. 


Kot so sporočili iz Nafte 1903 so na skupnem spletnem sestanku, katerega so se udeležili predstavniki klubov 2.SNL, predstavnik direktorata za šport RS ter predstavniki NZS na čelu s predsednikom Radenkom Mijatovićem, bila sprejeta odločitev, da se jesenski del prvenstva zaključi.

»Glede morebitnega nadaljevanja prvenstva še letos je namreč, glede na epidemiološko situacijo v državi, nemogoče napovedati, kdaj, in če sploh, bi se lahko prvenstvo nadaljevalo.

Do sedaj je bilo odigranih 12 prvenstvenih krogov (Nafta jih je odigrala 11), od 18, koliko jih je bilo v tekmovalnem koledarju načrtovanih za letos. Neodigrane tekme bodo klubi odigrali spomladi v zgoščenem ritmu, če bo potrebno, se bo koledar tekem podaljšal do konca maja ali v junij.  Prvotno je bilo načrtovano, da se prvenstvo zaključi 19. maja 2021.

Naša ekipa bo mesec november izkoristila še za treninge, ki potekajo skladno z navodili NIJZ in NZS. Priprave na spomladanski del prvenstva se bodo pričele 4.januarja 2021,« so še sporočili iz lendavskega kluba.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2020 ob 11:42 gost

      Pa kaj pizda se z vami dogaja, da se ne objavi komentar, ki sem ga že pred uro napisal.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2020 ob 12:19 gost

      Dobro , za tiste , ki majo manj pik se lahko okrepijo , da ne izpadejo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.