https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Pomurje Beltinci z zmago v drugi krog kvalifikacij

4.11.2020  

Danes je bila na stadionu v Gornji Radgoni, odigrana tekma prvega kroga kvalifikacij za ligo prvakinj. Igralke ŽNK Pomurje Beltinci so se pomerile z ekipo FK Breznica Pljevlja iz Črne Gore.

 

ŽNK Pomurje Beltinci- FK Breznica Pljevlja 3:0 (1:0)

(Kolbl v 39. in 65. min, Kajzba v 80. min.)

ŽNK Pomurje Beltinci: Nemet (od 77. Kocijan), Rozmarič, Korošec, Juršnik, Sok (od 77 Horvat E.), Golob (od 86. Nemec), Kolbl, Zajmi, Kajzba, Tibaut (od 86. Jelen), Hofman (od 69. Horvat K.)

ŽFK Breznica: Čabarkapa, Šebek, Karličić, Vujošević, Tosić, Gradinović, Popović, Kočanović, Bitević, Bošnjak.

Foto: arhiv Pomurec.com

V 39. minuti je pomurske nogometašice popeljala v vodstvo Špela Kolbl. Izvedena je bila akcija dveh najbolj izkušenih nogometašic Pomurja. Tibautova je izvrstno podala na drugo vratnico, Kolblova pa je mojstrsko z zunanjim delom stopala poslala žogo v daljši zgornji kot.

Špela Kolbl je 64. minuti, drugič na današnji tekmi, zatresla mrežo črnogorske ekipe. Koroščeva se ni pustila podreti na levi strani in je povlekla naprej ter z izjemno podajo našla na drugi vratnici Kolblovo, ki je iz bližine pospravila žogo v mrežo.

Za končnih 3:0 je v 80. minuti zadela Nina Kajzba.

Naslednje nasprotnice pomurskih nogometašic bodo znane 6. novembra, ko bo na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu ob 12. uri žreb 2. kroga kvalifikacij.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2020 ob 16:29 gost

      Bravo. Čestitke. Tako naprej.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2020 ob 17:28 Milan Horvat gost

      Čestitke.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2020 ob 4:17 Čergoli gost

      Naslednjem krogu igrajo proti FK Karči virus. Srečno

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.