https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometaša Mure med reprezentanti do 21 let

4.11.2020  

Murina nogometaša Tomi Horvat in Jan Gorenc sta bila vpoklicana v reprezentanco Slovenije do 21 let.  

Novi izvršni odbor NZS je na svoji prvi seji, ta je zaradi okoliščin potekala preko videokonference, sprejel predlog predsednika NZS, Radenka Mijatovića, o razrešitvi Primoža Glihe z mesta selektorja reprezentance U-20/U-21. Novi selektor mlade reprezentance je postal Milenko Ačimović.

Nekdanji slovenski reprezentant, s Slovenijo je nastopil na Evropskem prvenstvu 2000 in Svetovnem prvenstvu 2002, bo že v ponedeljek zbral reprezentante za prihajajoči pripravljalni tekmi.

Mlada reprezentanca bo 12. novembra odigrala prijateljsko tekmo proti reprezentanci Nemčije v Braunschweigu, 17. novembra pa se bo v Mariboru pomerila z Rusi.

"Ačimović ima za sabo izjemno igralsko kariero, med drugim je igral v Crveni Zvezdi, angleškem premier ligašu Tottenhamu, s francoskim Lilleom je zaigral v Ligi prvakov, se preizkusil tudi v arabskem svetu kjer je igral za Al Ittihad, kariero pa končal pri dunajski Avstriji.

Slovenijo v letu 2021 čaka organizacija Evropskega prvenstva do 21 let, ki bo marca in junija zaključni turnir gostila skupaj z Madžarsko. Otvoritvena in finalna tekma bosta odigrani v Sloveniji," so zapisali pri NZS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.