https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Tim Gajser ponovno svetovni prvak

4.11.2020  

Slovenski motokrosist Tim Gajser si je z drugim mestom na prvi vožnji predzadnje dirke v sezoni v Pietramurati zagotovil naslov svetovnega prvaka razreda MXGP za leto 2020. To je njegov tretji naslov v tem razredu po sezonah 2016 in 2019.


Tim Gajser je predzadnjo dirko sezone začel s 73 točkami naskoka pred zasledovalci, nato pa je kljub slabemu startu na koncu prišel do drugega mesta.

Delo mu je olajšal tudi najbližji zasledovalec Italijan Antonio Cairoli, ki je v desetem krogu padel, tako da je Gajser prišel mimo njega in si do konca zagotovil dovolj veliko prednost, da ga zdaj tekmeci v seštevku ne morejo več ujeti.

Za Gajserja je današnji naslov prvaka skupno že četrti v karieri, saj ima poleg treh v najmočnejšem razredu še enega v razredu MX2 iz leta 2015.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2020 ob 15:12 gost

      Super. Čestitke. Ko bi se naši politiki vsaj približno ravnali po njem in po Rogliču, bi še Švico prehiteli.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.