https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Turnišču padla kolesarka in se huje telesno poškodovala

06.11.2020 ob 6:36  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno kaznivo dejanje, prometno nesrečo s hudo telesno poškodbo, nedovoljen vstop, štiri kršitve javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.


V Turnišču je padla kolesarka in se pri tem hudo telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.11.2020 ob 16:28 gost

      To ju je koronek dol pošikno ka se je voni vozila. Ka njemi je Krek tak naročju.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.11.2020 ob 18:51 gost

      Saj pa če se je zapletla v te visoke robnike,je normalno,da padeš.Zanima me,ali bo kdo odgovarjal za te visoko postavljene robnike.Tudi sam sem že bil v primeru,ko bi skoraj zaradi robnika padel,če bi bil star med 60 in 70 let bi zagotovo padel ker motorika in spretnost obvladovanja ravnotežja na kolesu pri teh letih ni več najboljša.Seveda kot sem napisal bi skoraj padel.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2020 ob 5:23 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        No,gost,tak je,robniki so previsoki.Gremo v nova gradbena dela,zagon gospodarstva bo,v zakon zapišemo,da so robniki lahko visoki največ en milimeter,zaradi varnosti in zdrave pameti.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.11.2020 ob 19:33 gost

      Padel bi zaradi šmarnične nadelanosti!!! Pri goricaj si bil pa si sega napil!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.