https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

VIDEO: Pucončanke slavile proti ekipi iz Zreč

17.11.2020  

Po nekajtedenskem premoru zaradi ukrepov ob epidemiji koronavirusa so se pretekli konec tedna s 6. krogom nadaljevala tekmovanja 1.B Državne odbojkarske lige. Odbojkarice Murexin-Keme Puconci premagale ekipo Weiler Volley Zreče z 3:1.

Murexin-Kema Puconci 3:1 Weiler Volley Zreče

(25:14, 25:15, 23:25, 25:4)

Tekmo so odprle Zreče. Pucončanke so si hitro pridobile prednost štirih točk. Potem je sledilo nekaj izmeničnih točk do prvega odmora ob rezultatu 9:3. Razlika se je še povečala, nekaj tudi zaradi napak nasprotnic. Ob rezultatu 17:8 se je trener Zreč odločil za prvo menjavo. Bilo je še nekaj izmeničnih točk do naslednjega odmora z rezultatom 21:11. Po nekaj neuspešnih napadih Pucončank so si te vzele odmor (21:14). Sledile so naslednje štiri točke Pucončank. Zadnji dve točki si je priborila Eva Pušnik z dobrima napadoma (25:14).

Na začetku drugega seta so povedle gostje za dve točki zaradi napak Pucončank. Sledile so izmenične točke. Zrečanke so Pucončanke hitro dohitele s tremi zaporednimi točkami Skerbinek Eve na servisu. Bilo je nekaj izmeničnih točk do prvega odmora (14:10). Pucončanke so razliko povečale še za štiri točke. Osvajanje točk je prekinila Pučnik Veronika s svojima dvema točkama. Naslednji odmor je spet vzel gostujoči trener (20:12). Po odmoru je Vilfan Ana pridobila dve točki s servisom. Zadnjo točko je pridobila Matis Gaia in tako prinesla zmago drugega seta z rezultatom 25:15.

Pri tretjem setu so začele voditi Zrečanke. Videli smo izmenične točke in tesen rezultat. Pri izenačenju (8:8) so vzeli Puconci prvi odmor. Nasprotnice so povečale razliko na tri točke, vendar so vodstvo kmalu izgubile zaradi napak podajalke Leva Hane. Do prve Kemine menjave so nasprotnice razliko povečale za tri točke. Pucončanke so jih dohitele in spet je bil rezultat izenačen. Zreče so vzele odmor pri izenačenem rezultatu 15:15. Vse do konca je bil rezultat tesen, na koncu pa so razliko dveh točk in s tem tudi zmago dosegle Zrečanke (23:25).

Četrti set se je hitro končal. Zrečanke so si priigrale le štiri točke. Bilo je nekaj odličnih servisov Vilfan Ane ter Sužnik Karmine. Na Kemini klopi je bilo precej menjav. Tekma se je končala z zadnjima napakama v napadu pri nasprotnicah (25:4).

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2020 ob 10:37 maskiranec gost

      kak za vraga je lahko šport dovoljen, kjer se na velko pljuvajo in objemajo pa ližejo švic drugih, mi pa moramo še zunaj nosit maske, kjer nikoga ni? kje je logika in poštenost?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2020 ob 10:57 blablabla gost

      pa ja. zarad mene lahko tud crknejo ti samo naj ne jočejo in naj ne pišejo o tem potem

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.11.2020 ob 11:45 Finn Lower gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisoč in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.11.2020 ob 11:45 Finn Lower gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisoč in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.11.2020 ob 11:33 gost

      te pa nimajo tako lepih ritk kot ljutomerčanke,edino ona v beli uniformi št 7 oja kaka ritka mmmmm

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.