https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Nafta zaključila s skupinskimi treningi za letošnje leto

17.11.2020  

Vodstvo kluba NK Nafta 1903 se je odločilo, da za letošnje leto prekine vse skupne treninge v prvi ekipi.

Na svojem Fb profilu so obvestili vse svoje navijače, da so se za ta ukrep odločili z namenom, da zaščitijo zdravje igralcev, zaposlenih v klubu in njihovih najbližjih. Igralci NK Nafte se ne bodo več zbirali na skupnih treningih, ampak bodo v tem času izvajali individualne treninge po navodilih trenerske ekipe, ki bo proces treningov s pomočjo modernih tehnologij nadzorovala. 

Igralci so že prejeli načrt treningov in aplikacije, preko katerih bodo trenerji imeli vpogled v njihovo delo in napredek. Vsebina treninga je natančno določena, igralci pa si bodo sami izbirali kraj in čas treninga. Nekateri treningi pa se bodo izvajali istočasno, preko spletne aplikacije jih bo v živo spremljal trenerski štab. Tak način vadbe se bo izvajal do konca meseca novembra, ko bo najverjetneje sledil premor.

Ponovni skupni treningi in obenem začetek priprav na spomladanski del sezone je predviden za 4. januar 2021. Vodstvo kluba NK Nafta poudarja, da je najpomembnejše in ključno, da vse dejavnosti potekajo na način, ki bo v največji možni meri zaščitil zdravje slehernega posameznika.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2020 ob 10:58 Flynn Prendergast gost

      Moja zadnja plača je bIIa 3200 USD za 18-urno deI0 na spIetu. PrIjateIjIca mojIh sester že mesece v povprečju porabi 11 tIsočakov In deIa prIbIIžno 26 ur na teden. Ne morem verjetI, kak0 enostavno je bIIo, k0 sem ga preizkusII. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2020 ob 12:21 Čergoli gost

      Zaključek je pri meni v Lendavskih goricah v petek 20.11.2020. Vsi dobrodošli še posebej pa Bencinarji in preostali družinski člani.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.11.2020 ob 12:24 Čergoli gost

      Ob 19.h igra Marko banda, za jedačo in pijačo je poskrbljeno. Pokrovitelj zaključka je trgovina Hungaricum.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.