https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Šimundža: Tekma na domačem igrišču je prednost

20.11.2020  

Dan pred tekmo Mure z Olimpijo so na Fazaneriji sklicali novinarsko konferenco, kjer sta pred mikrofone sedme sile stopila trener Ante Šimundža in vezist Tomi Horvat.


Po reprezentančnem premoru, ki je bil nadvse uspešen za slovensko reprezentanco, se na zelenice vrača ligaški nogomet. Naslednji tekmec Mure v prvenstvu je ekipa Olimpije iz Ljubljane, ki za Muro zaostaja le eno točko. Ekipa Mure si trenutno deli prvo mesto na lestvici z ekipo Maribora in Kopra. Olimpija za prvo trojico zaostaja le eno točko. Kot je odgovoril Tomi Horvat na vprašanje o nadaljevanju ligaškega tekmovanja, si ekipa Mure želi čim več točk v tem nadaljevanju in pa da bi ohranili čim višje mesto na lestvici. Kot je še dodal, jih čaka težka tekma in bodo zato morali dati vse od sebe. V tem reprezentančnem premoru so se lahko igralci spočili, tako da bodo lahko maksimalno pripravljeni na nadaljevanje prvenstva.

Ante Šimundža je povedal, da je bil ta reprezentančni premor za ekipo boljši kot prejšnji, saj so v prejšnjem premoru bili v karanteni, sedaj pa so lahko izkoristili ta dva tedna in se posvetili treningu in nekaterim taktičnim spremembam v ekipi. Povedal je še, da pričakuje na srečanju z Olimpijo trdo tekmo, na kateri bo potrebna maksimalna koncentracija saj bo tekma odigrana na visokem tekmovalnem nivoju. Dejstvo je pa, da Mura igra tekmo doma in da je prednost domačega igrišča ključna. Od tekme seveda vsi v klubu pričakujejo maksimalen izkupiček.

Kar se tiče poškodb, bosta na tekmi manjkala branilec Dragan Lovrić ter vezist in kapetan Alen Kozar. Branilec Klemen Šturm pa bo tekmo izpustil zaradi rumenih kartonov, dodaja trener Šimundža.

Tekmo boste lahko jutri, 21. novembra, ob 17.15 spremljali tudi preko našega spletnega portala. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2020 ob 10:50 Magyar Bacsi gost

      Še ena tekma v balinanju!!!! Nič drugo ne bo!!!!

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.11.2020 ob 13:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Bolje je biti pijan v Lendavskih goricah kot pa Murine tekme gledati,to je prava božja istina.Po fešti se strezniš,kot navijač Mure pa ostaneš bedaček do konca življenja.

        3 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.11.2020 ob 11:41 Harry Queale gost

      Začnite delati doma z našo 0rganizacijo. To je najbolj denarno nadomestIIo, kar sem ga kdajkoII naredil. V petek sem dobil brezhiben AudI 5, ko sem prejšnjI mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.11.2020 ob 11:43 Jake McLellan gost

      Začnite delati doma z našo 0rganizacijo. To je najbolj denarno nadomestIIo, kar sem ga kdajkoII naredil. V petek sem dobil brezhiben AudI 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.11.2020 ob 12:41 OLDGRINGOS gost

      Ka pa Maroša, nej več voumoten od poroda ?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.11.2020 ob 20:28 gost

      LENDAVSKI NADVOJVODA IMAŠ EN PROBLEM IN TO JE, DA SI SE PIJANEC RODIL IN BOŠ PIJANEC CELO ŽIVLJENJE------------PIJANEC, IDIOT,DEBIL.POJDI V KOPALNICO PRED OGLEDALO IN BOŠ VIDEL PIJANCA IN ZELO PRIZADETO STVORENJE.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.