https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za vikend temperature pod ničlo, nato rahla otoplitev

20.11.2020 ob 13:00  

Padavine so ponehale in v soboto se bomo prebudili v mrzlo in vetrovno jutro. Po podatkih ARSO se nam do konca meseca obeta večinoma suho vreme.

Napoved

Jutri 21. novembra bodo v Pomurju jutranje temperature povsod pod ničlo, od -5 °C do 0 °C in z značilno jesensko jutranjo meglo. Čez dan se bodo temperature dvignile le do 6 °C.V etrovno bo. V nedeljo sledi preobrat s krepitvijo anticiklona in sledila bo občutna otoplitev. V torek lahko pričakujemo podnevi do 10 °C.  Temperature bodo blizu povprečja za to obdobje. V naslednjem tednu bo suho vreme. 

Obeti

V nedeljo bo pretežno jasno, veter bo ponehal. V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno in suho vreme. 

Fotografije so simbolične

Biovreme

Spanje bo v noči na petek moteno. V petek čez dan bo vremenska obremenitev popustila. V soboto bo vpliv vremena na počutje ugoden in spodbuden.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.