https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Te igrače ne uporabljajte

24.11.2020 ob 11:00  

Podjetje Mueller Drogerija d.o.o., je obvestilo Zdravstveni inšpektorat RS, da izvaja umik in odpoklic igrače Stonoga, saj lahko pride do zadušitve zaradi majhnih delcev.

Do odpoklica je prišlo, ker izdelek predstavlja tveganje za zdravje, saj lahko pride do zadušitve zaradi majhnih delcev. Kupce, ki so ta izdelek kupili, distributer poziva, naj ga ne uporabljajo in ga vrnejo na njihova prodajna mesta proti vračilu kupnine.

Podatki o izdelku
Ime izdelka: TOY PLACE STRETCHY CENTIPEDE, CKS-4003-1 SORT. 4 BARVE
EAN koda: 2200249904550
Proizvajalec/dobavitelj: Müller Handels GmbH & Co. KG, Nemčija
Distributer: Mueller Drogerija d.o.o., Tacenska cesta 26, 1000 Ljubljana

Foto: gov.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.