https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Rogliču zlato kolo za najboljšega kolesarja leta

3.12.2020  

Slovenski kolesar Primož Roglič je prejel nagrado zlato kolo za najboljšega kolesarja leta 2020 po izboru mednarodne žirije novinarjev. 

Kolesarska revija Velo Magazine je izbrala 15 nominirancev, med katerimi sta bila tudi zmagovalec Toura Tadej Pogačar in zmagovalec letošnjega izbora Primož Roglič. 

Roglič je bil letos drugi na Tour de Franceu, dobil pa je tako špansko Vuelto kot prestižno dirko Liege - Bastogne - Liege. 

 Foto: FB Roglič 

Enaintridesetletni slovenski kolesar, ki je član nizozemske ekipe Jumbo Visma, je prestižno nagrado zlato kolo osvojil prvič v karieri. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2020 ob 12:30 Joseph Watson gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.12.2020 ob 12:45 gost

      Primož res si si to zaslužil . Daleč najboljši si bil. Muraši to je uspeh, ne pa vaša veška Mura.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2020 ob 13:03 gost gost

        tij si betežen ali ka, zgleda da so ukrepi Tviteraša škodili, prosim pojdi malo ven na zrak. Kaj te ma zdaj Mura z Rogličem?

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2020 ob 13:10 gost

        13:03................ Roglič je primer odličnega športnika, Murini žogobrcarji so primer neuspešnih športnikov. Imaš prav, resnično nimajo nič skupnega.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.12.2020 ob 13:22 gost gost

      Ta Roglič je absolutno preforsirani in je več v tujini, kot doma. Gleda pač za svoj žep. Čestitke pa Pogačarju, ki ga je premagal na Tour de FRanse, ko so bili vsi šokirani. Mlada kri pač gre naprej in prav je tak.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2020 ob 13:37 gost

        Za Pogačarja bodo čez nekaj let ugotovili, da je vozil od vplivom dopinga. Sem gledal vožnjo in upam trditi, da brez dopinga takšna vožnja ni mogoča. Že najboljše so dobili čez leta, tako bodo tudi Pogačarja. Pogačar Primožu do kolen ne seže.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.12.2020 ob 19:09 Harry Earnshaw gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisočakov in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.