https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pri vožnji ohranite trezno glavo

08.12.2020 ob 8:45  

Začela se je akcija "Slovenija piha 0,0". Akcija traja od 7. do 20. decembra, kjer bodo policisti poostreno preverjali ali vozite pod vplivom alkohola.


Vsi, ki bodo "napihali" 0,0 in tako s svojim zgledom pokazali, da alkohol ne sodi za volan, bodo nagrajeni z zdaj že tradicionalnim koncertom Policijskega orkestra z gosti. Tokrat bo koncert potekal "brezstično" in ga boste lahko spremljali kar iz domačega naslonjača.

Ministrstvo za zdravje skupaj s Policijo in v okviru aktivnosti Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa voznike na cestah opozarja o nevarnostih vožnje pod vplivom alkohola in drugih psihoaktivnih snovi. Mesec december je znan po številnih prometnih nesrečah, ki jih prepogosto povzročijo opiti vozniki. Da bi bile naše ceste varnejše za vse prometne udeležence, letos že petič po vrsti v okviru akcije Slovenija piha 0,0 voznikom sporočajo, da so opiti vozniki nevarni vozniki, pa tudi, da ima vožnja pod vplivom alkohola in drugih psihoaktivnih snovi lahko resne posledice za voznika, njegove sopotnike in ostale udeležence v prometu. Po podatkih približno vsaka deseta prometna nesreča nastane zaradi uporabe alkohola, vzrok vsake tretje smrtne prometne nesreče pa je opit voznik.

Policisti bodo tudi tokrat poostreno nadzirali psihofizično stanje voznikov. Preverjali bodo vsebnost alkohola v izdihanem zraku in izvajali preizkuse s sredstvi za hitro ugotavljanje prisotnosti drog v organizmu. Kršitelje seveda čaka kazen v skladu s predpisi, vozniki, ki bodo "napihali 0,0", pa bodo takoj prejeli vstopnico za tradicionalni koncert Policijskega orkestra z gosti. Gosti za zdaj ostajajo skriti, saj jih bodo razkrili čez teden dni, po koncu nagradne igre, ki poteka na FB Slovenija piha 0,0.

Koncert bo v nedeljo, 20. decembra 2020 ob 20. uri. Predvajan bo preko spleta, zato si ga bodo vozniki lahko ogledali iz domačega naslonjača skupaj z družinskimi člani.

Fotografije so simbolične

Vir: policija.si

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2020 ob 9:30 Kai Galea gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno delo na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabi 11 tisočakov in dela približno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusil. Potencial s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2020 ob 11:52 xipawa xipawa gost

      I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again here is a link for information.... https://bit.ly/39JrDqt try it once no instant cash or credit card involved/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.