https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Še vedno se lahko pridružite akciji zbiranja papirja za dober namen

16.12.2020 ob 17:00  

V Mladinskem svetu Ljutomer so se pridružili Slovenski zbiralni akciji papirja za dober namen. Z namenom, da se omogoči lepe praznike vsem ljudem, tudi socialno šibkim.


Zbiralna akcija poteka do 18. decembra 2020, na različnih lokacijah po Sloveniji, ena izmed teh pa je tudi Ljutomer. Papir lahko odnesete pred Večgeneracijski center na Ormoški 22 v Ljutomeru, pred katerim je postavljen modri kontejner.

Z denarjem odkupljenega papirja bodo priskrbeli za potrebščine in hrano, ki bodo polepšale praznike družinam in posameznikom.

V zabojnik se lahko zbira le:

  • Zvezke (brez ovitkov)
  • Knjige (brez trdih platnic)
  • Časopis
  • Revije
  • Reklame
  • Pisarniški papir (brez ovitkov, plastičnih map, brez kartonastih škatel oz. fasciklov)

Foto: Mladinski svet Ljutomer in Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.