https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru tokrat brez silvestrovanja na prostem in ognjemeta

09.12.2020 ob 11:04  

Občina Ljutomer se je zaradi slabe epidemiološke situacije odločila, da letos ne bo organizirala silvestrovanja na prostem, odpadel je tudi ognjemet.


V ponedeljek, 7. decembra 2020, so sicer v Ljutomeru zasvetile praznične lučke. Na Glavnem trgu, kjer stoji smreka, ki jo je darovala Alenka Špilak iz Precetincev so občani lahko obesili tudi svoje okraske ter tako pomagali pri okrasitvi. Lučke so se zasvetile tudi na drugih lokacijah v Ljutomeru.

»Zaradi epidemiološke slike se je Občina Ljutomer odločila, da letos ne bo organizirano silvestrovanje na prostem z ognjemetom. Del sredstev, ki so bila v preteklosti namenjena za silvestrovanje in ognjemet, so se namenila za zamenjavo dotrajane in dokup nove praznične okrasitve mesta,« so sporočili iz občine.

Foto: Občina Ljutomer

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2020 ob 14:24 gost

      Drogeraš Krek božiček de darila talal in zravna gor pisal gdo bo kršil njegove ukrepe.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2020 ob 14:50 da vidim gost

      inšektura eli kako drugo pizdo, ki mi bo ob polnoči prepovedala pokanje granate. To bo v slovo letošnjemi sranji, zato se moramo posloviti s strelivom, saj koronek drugče ne odvrči. Namesto, da bi kurili kresove, da bi ta leteča pizda odfrčala, nas zapirajo v stanovanja, da koronek lahko hara. In kak smo zunaj, hop že ga imamo. Tako je to sodeč po dvemesečni zaklenitvi v domove. in če bi n pizda zahodil v začetku oktobra, se danes ne bi z njim ikvarjali, samo ne, mi smo bolj papežki od papeža, kaklenit vse v vukojebine, prekuženost pa naj počaka do 2025 leta. Tui cepivo ne bo rešilo tega sranja, vsaj pri nas ne, Slovenijo tega sranja ršijo le volitve po rednem teku stvari, saj Janči nkakor ne pusti zbežati koroneku pred volitvami. Itak mu je to zadnji lopovski naskok, če si pa do sedaj življenja i zagarantiral z božjo pomočjo, pa naj gre v pizdo materino nesposobnež. Ko denar kar lebdi nd njegovo glavo.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.