https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ponoči se nam obeta obilna pošiljka snega

09.12.2020 ob 17:56  

Vremenoslovci napovedujejo, da se bodo na severovzhodu Slovenije v prihodnjih urah padavine ponovno okrepile. Novo pošiljko snega lahko pričakujemo tudi v Pomurju, še posebej na Goričkem.

Na portalu neurje.si napovedujejo, da bo do jutri dopoldan bo v Podravju, Slovenskih Goricah, Halozah, na Pohorju in v delu Goričkega zapadlo še od 5 do 20 cm novega snega. Nekaj občasnih padavin je pričakovati tudi drugod na Štajerskem, Koroškem, Dolenjskem in v osrednji Sloveniji.

V osrednji in jugovzhodni Sloveniji ter večjem delu Prekmurja bo predvsem ob šibkejših padavinah rahlo deževalo ali rosilo, ob močnejših padavinah pa bo, tudi po nižinah, večinoma snežilo, so še dodali.

Da bo ponoči na severovzhodu večinoma snežilo napovedujejo tudi na Agenciji RS za okolje: »Ponoči bodo predvsem na severovzhodu občasno padavine, tudi po nižinah bo večinoma snežilo. Jutranje temperature bodo od -2 do 2 °C. V četrtek bo pretežno oblačno in ponekod megleno. Na severovzhodu bo dopoldne še rahlo snežilo. Temperature bodo od 0 do 4 °C.«

Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2020 ob 21:00 pepi 1951 gost

      Beltinska komunala, trosijo kamenje po cestah ,pri plus 2 stopinjah,naj rajši za ta denar zakrpajo luknje na cestah.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.