https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Preverite, katera so letošnja najbolj priljubljena Google iskanja v Sloveniji

10.12.2020 ob 10:23  

Google je objavil rezultate najpogostejših iskanj v letu 2020, ki razkrivajo edinstven vpogled v trenutke in trende letošnjega leta.


Kot kažejo podatki Googla o najpogostejših iskanjih smo Slovenci na spletu najpogosteje brskali informacije o koronavirusu, na drugo mesto pa so se uvrstile Arnes Učilnice, ki jih uporabljajo učenci pri šolanju na daljavo. Na tretjem mestu se je znašel košarkar Kobe Bryant, ki je letos 26. januarja umrl v helikopterski nesreči, na četrtem mestu pa Dirka po Franciji, kjer sta blestela zmagovalec Tadej Pogačar in Primož Roglič. Deseto mesto zaokrožuje ameriški predsednik Donald Trump.

Foto: Pixabay

Najbolj priljubljena splošna iskanja v Sloveniji

1. Koronavirus

2. Arnes Učilnice

3. Kobe Bryant

4. Dirka po Franciji

5. Oblak 365

6. Joe Biden

7. NBA

8. Zoom

9. Dirka po Španiji

10. Donald Trump

Foto: FB Vlada Republike Slovenije

Med najbolj iskanimi dogodki v Sloveniji so bile Ameriške predsedniške volitve, kjer se je odvijal tesen spopad za predsedniški položaj med Donaldom Trumpom in Joe Bidnom. Na drugo in tretjo mesto sta se zavihteli kolesarski dirki po Franciji in Španiji z našima kolesarjema.

Najbolj iskani dogodki v Sloveniji

1. Ameriške predsedniške volitve

2. Dirka po Franciji

3. Dirka po Španiji

4. Pust

5. Črni petek

6. Evropsko prvenstvo v rokometu

7. EMA

8. Teden restavracij

9. Prvi šolski dan

10. Velika noč

Foto: CNN

Med televizijskimi vsebinami, ki so bile najbolj iskane, se je na prvo mesto zavihtela slovenska serija Najini mostovi, sledi turška serija Jutranja ptica ter mehiška uspešnica Esmeralda. Deseterico zaokrožuje letošnji hit na Netflixu – Tiger King.

Najbolj iskane zabavne televizijske vsebine

1. Najini mostovi

2. Jutranja ptica

3. Esmeralda

4. Dobri zdravnik

5. Hiša denarja

6. Sanjski moški Hrvaške

7. Damin gambit

8. MasterChef Slovenija

9. Zadruga

10. Tiger King – kralj tigrov

Foto: tvspored.delo.si

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2020 ob 10:33 gost

      Pozabili stesvetskega loleka v tvitanju. Zato se pa titanik potaplja držav vrak jemi zaradi njega tviteraša pedra desnug. In vse njegove hlapce keri mu sledijo kot poscani cucki.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2020 ob 11:23 Kai Galea gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2020 ob 11:26 gost

      POZABILI STE PORNIČE IN KAPLARA.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.12.2020 ob 11:31 Kai Galea gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.12.2020 ob 12:57 gost

      Največji hlapec princa teme je in bo vedno ostal Df Jernejček, največja ovca sdsa. Pozdravi tasta Joškeca in njegovo Nsi z Toninom na čelu.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2020 ob 13:33 Riley Ferrari gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben AudI 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.