https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Timi Zajc izključen iz reprezentance, planiški mehurček zapustil tudi trener Bertoncelj

12.12.2020  

Smučarska zveza Slovenije (SZS) je danes zjutraj sporočila, da je bil slovenski skakalec Timi Zajc zaradi kritik na račun trenerja Gorazda Bertonclja izključen s svetovnega prvenstva v Planici. Dve uri kasneje pa so sporočili še, da se iz planiškega mehurčka poslavlja tudi trener Gorazd Bertoncelj.

»Zjutraj je vodja panoge za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo na predlog glavnega trenerja slovenske reprezentance v smučarskih skokih sprejel sklep o izključitvi Timija Zajca, člana A-reprezentance na FIS Svetovnem prvenstvu v poletih, ki poteka v Planici,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Razlog za izključitev Zajca so njegovi komentarji po petkovih prvih dveh serijah SP v poletih. Dvajsetletni tekmovalec je namreč v petek zahteval, da glavni trener prevzame odgovornost za slabše polete v Planici.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Timi Zajc (@timizajc)

Sklep je bil sprejet na podlagi podpisane pogodbe s športnikom, pravilnikom o pravicah in dolžnostih tekmovalcev, ter disciplinskim pravilnikom Smučarske zveze Slovenije, so še dodali iz SZS.

»Timi Zajc je bil o sklepu obveščen takoj po njegovem sprejetju. Za nadaljevanje prvenstva je vodstvo reprezentance zadržalo Petra Prevca in Žigo Jelarja v Kranjski Gori v hotelu Kompas, saj sta želela zeleni mehurček zapustiti ravno danes zjutraj,« so še zapisali.

Prevc in Jelar sta v petek nastopala kot predskakalca. Po petkovih Bertoncljevih besedah sprememba ekipe za nedeljsko tekmo ni mogoča, saj se je žirija tekmovanja odločila, da obstaja pravilo, da se predskakalci ne morejo uvrstiti na ekipno tekmo. Očitno pa bo Fis o tem še enkrat razmislila in morda na domačem prvenstvu slovenski ekipi dovolila izjemo.

Foto: Fb SloSki Nordic team

Potem ko je bil iz slovenske reprezentance za svetovno prvenstvo v poletih v Planici na podlagi pravilnika in etičnega kodeksa izključen Timi Zajc, je vodja panoge za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo Ljubo Jasnič sprejel tudi odločitev glavnega trenerja skakalcev Gorazda Bertonclja, da se umakne iz planiškega mehurčka.

Vodenje reprezentance v Planici bo tako v naslednjih dveh dneh prevzel Robert Hrgota, sicer Bertoncljev pomočnik. V ekipi pa so ostali trije skakalci, Anže Lanišek, Bor Pavlovčič in Domen Prevc.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2020 ob 12:05 Riley Ferrari gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2020 ob 12:13 gost

      To je še Janušovo maslo za vse je on krijv ka se dogaja v državi če je on Nej sposoben ka samo tvita državo pa vrak jemi. Nej čudo ka je virus ugrabu Slovenijo če pa taki nesposobneži vodijo državo.

      10 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.12.2020 ob 12:53 gost

      Absolutno je kriv Janša. Glede tega ni nobenih dvomov.

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.12.2020 ob 12:57 gost

      Bravo ,lepo si napisal--TELE ;KONJ BEDAK itd... --revež ubogi neandertalec

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.12.2020 ob 13:21 Magyar Bacsi gost

      Tipično po slovensko, na velikem tekmovanju je potrebno naresti kraval!!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.12.2020 ob 13:34 gost

      Vsi naši vodilni pizdeki drugo ne vejo drek mejšati. Pa či je šport, politika bilo kaj tu smo svetovni prvaki z SBI delati luzere. Zato su vse sosednje države 100 lejt pred nami.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.12.2020 ob 14:39 gost

      Gnjes gda San bil v trgovini ka San hodo po kruh su eni pizdeki iz zidanic prišli da so menjali gajbice prazne radenske za polne. In nazaj v zidanice na ponovitev žurk. Svetili so pa z očmi kot novoletne lučke verjetno Nej od radenske pa tudi za njimi ni bilo nobenega vonja po radenske ampak po samih vinskih hlapnih.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.12.2020 ob 14:45 ŠMRKLAVEC gost

      ČUNDRAŠ POKVARJENI PA KA DE TRENER SKAKAL NAMESTO NJEGA ALI KAJ. KONČNO PA SE UMAZANEGA PERILA NIKOLI NE SME PRETI V JAVNOSTI. SAMO IZGLEDA JE SLOVENIJA POSTALA DRŽAVA PROTESTNIKOV, VSE SO DRUGI KRIVI SAMO ONI NIČ. ČE BI S TO ZGODILO V AVSTRIJSKI REPREZENTANCI TEGA ČUNDRAŠA NIKOLI VEČ NE BI BILO MED SKAKALCI.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.12.2020 ob 15:23 enkrat gost

      si dajmo vedeti, da trenerje postavlja banda, ne znanje in tak je v vseh športih. Če pa ta trener ne zna delati, oziroma se boji stopiti "tudi" na plin, če je potrebno, pa je tam le zaradi plače.Če trener v tem primeru ne zna razporediti oziroma delati z kapitalom, ki ga ima - mora odstopiti, č jih je slabo pripravil, mora odstopiti, če ni sposoben prenesti kritike . poraza - mora odstopiti. Dejstvo pa je tudi, da že polovica naših športnikov slepo verjame trenerjem, je pa res, da v ekipnih športih "grizejo eden za drugega, za zastavo", ne pa za trenerja. Mir z vami,

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.12.2020 ob 18:41 žnj gost

      Trenerja bi mogli menjati že po lanski sezoni, je nesposoben totalno.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.12.2020 ob 19:14 Harry Queale gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben AudI 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.12.2020 ob 19:15 Joseph Watson gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      12.12.2020 ob 19:31 gost gost

      TERAJ TO BANDO TRENERSKO FANT SKAČE ZE LETA TRENER PA TRIKRAT SKOČO PA ŠEF ABJACEN

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.12.2020 ob 8:44 JezenHud gost

      To s Timijem je slika Slovenske Demokracije(s)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.