https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Spremembe, ki so spremenile naša življenja

02.01.2021 ob 6:05  

Leto 2020 se je izteklo in ob njem ne moremo mimo besede virus. Covid 19 je vsem dodobra spremenil življenje. Veliko stvari, ki smo jih imeli za samoumevne, so ali povsem izginile ali pa se na novo definirale.


Spremembe, ki smo jih beležili to leto so se globoko dotaknile naših življenj, a niso bile vse negativne. Mnogi od vas so se morali sprijazniti z delom od doma in ugotovili, da ima tudi to svoje prednosti.

Zaradi vrst pred trgovinami kupujete redkeje in bolj premišljeno. Začeli ste kupovati več lokalnih pridelkov in na ta način podprli tudi lokalne proizvajalce. Trgovine z oblačili so zaprte, in prišli ste do spoznanja, da ni potrebno vsak teden kupovati oblačil, ki jih v bistvu sploh ne potrebujete. Ponovna uporaba ni samo več izraz, ampak realnost pri preprečevanju odpadkov. Koliko kosov rabljenih računalnikov in računalniške opreme je bilo tako podarjenih za ponovno uporabo učencem, ki so se morali šolati na daljavo.

Delovanje nevladnih organizacij in dobrodelnih organizacij se je v tem letu nedvomno povečalo. Pokazalo se je namreč, da Slovenci v kriznih časih še vedno znate stopiti skupaj in pomagati drug drugemu. Ker je to v okviru NVO toliko lažje, so prav te organizacije doprinesle dobršen del k lajšanju vsakodnevnih tegob ljudi, ki si sami mogoče ne bi znali ali zmogli pomagati.

Veliko ljudi je ponovno odkrilo veselje ob starem hobiju, ali pa mogoče odkrili kaj novega. V trenutnih razmerah, ko veliko večino časa preživimo doma, so na plano prišli hobiji, ki ste jih v običajnih časih zapostavljali, saj niste imeli časa za njih. Tempo življenja se je sedaj upočasnil in marsikdo je to vzel pozitivno in odkril že pozabljene hobije ali pa si je omislil novega. Od filatelije, numizmatike, modelarstva, risanja, kvačkanja, kuhanja, ... 

Fotografije so simbolične

Če imate tudi vi kakšno zgodbo o spremebi, ki se je pripetila Vam, jo napišite spodaj v komentar.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2021 ob 8:30 gost

      Zmazek od članka. Učenka šestega razreda osnovne šole bi napisala bolje. Neverjetno kako pada kakovost portalov.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2021 ob 9:19 gost

      Glavno ka je služba in prijatelji na prave mesto. Keri so to omogočili. Jebeš znanje.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2021 ob 22:19 Monika gost

      Lepo napisano in šče rejsan je.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 15:37 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.