https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kakšno božično drevo bo letos krasilo vaš dom?

23.12.2021 ob 18:00  

Prišel je čas, ki je najlepši v letu, čas poln pričakovanj, lepote, miru in družinske idile. Praznične lučke, venčki in drugi okraski krasijo naše domove, glavna zvezda praznične okrasitve pa je božično drevo.

Letos bodo trendi za okrasitev božičnih dreves šli korak naprej od klasične rdeče-zelene kombinacije. V ospredju bodo svetle barve, kot so bela, roza pa tudi modra, nekateri pa svetujejo v letu 2020 zlato rjave tone.

Uporabite lahko tudi naravne materiale, kot so storži, plodovi, star les, narezane vejice, perje in podobno. Ti se lepo podajo k zlatim kroglicam in zvezdicam, lahko pa pozlatite tudi njih same.

Za okraševanje jelk so zelo cenjeni tudi unikatni izdelki, ki jih lahko izdelate tudi doma. Okraske lahko sešijete iz blaga, izdelate iz perl, papirja ali kartona. Lahko pa tudi spečete piškote in jih obesite na jelko. Ob tem vam lahko pomagajo tudi otroci.

Tako kot okraski, so lahko tudi smrečice zelo izvirne. Poleg naravne ali plastične jelke, si lahko smrečico ustvarite tudi sami iz raznih materialov, ki jih morda že imate doma.

Domiselne smrečice si lahko naredite iz papirja, kartona, lesa in paličic, te pa so lahko samostoječe ali obešene na steno. V obliko smrečice si lahko zložite tudi razne predmete, ki jih najdete doma, kot na primer knjige.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.