https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Matjaž Kek krstil nogometno igrišče v Kuštanovcih

Kuštanovci, 22.8.2011  

Kuštanovci so bili do pred kratkim ena redkih vasi, kjer ni bilo poskrbljeno za organizirani nogomet. 

Želja, ki je med vaščani tlela že dolga desetletja, se je leta 2008 začela uresničevati in prejšnji teden dosegla svoj vrhunec z otvoritvijo.  Pod okriljem predsednika ŠD Kuštanovci Dušana Zakoča, trudu mladih in starejših, donacijah večinoma domačinov  v vrednosti 30.000 evrov danes v središču vasi stoji nogometno igrišče, ki mu v šali pravijo "Küštanovske Stožice".

Otvoritve se je udeležil tudi selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek, ki je tudi slavnostno odprl šampanjec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.