https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na območju Pomurja med drugim iščejo voznika, kuharja in tržnika

19.12.2020 ob 6:00  

Tudi v predprazničnem tednu smo za vas poiskali aktualna prosta delovna mesta. Morda boste prav vi tisti, ki boste v novo leto vkorakali z novo službo.

 

Na kmetiji Cigüta Štefana, ki je nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, iščejo delavca za kmetijska dela. Izbrani kandidat bo upravljal s kmetijsko mehanizacijo, pomagal vzdrževati gospodarske objekte in opravljal razna dela na kmetijskem dvorišču. Kandidati naj imajo zaključeno srednjo šolo, izpita kategorije B in F. Delovne izkušnje niso zahtevane. Zaposlitev je za določen čas. Za prijavo na razgovor pokličite do 7. januarja. 

 Foto: Pixabay

Turistično-informativni center Moravske Toplice zaposli turističnega informatorja. Delo se opravlja na sedežu zavoda, v poslovalnici TIC Selo in Bike Center. Pogoji za zasedbo delovnega mesta so končana srednja šola, obvladovanje vsaj enega tujega jezika in pol leta delovnih izkušenj. Delo ponujajo za določen čas. Prijave po e-pošti pošljite do 22. decembra. 

Avtoprevozništvo, trgovina in storitve Metka Bukovec s.p. išče voznika za dostavo mesa in mesnih izdelkov po Pomurju. Delovne izkušnje niso zahtevane, delo je za določen čas. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 16. januarja.  

 Foto: Pixabay

Lovenjakov dvor, Podjetje za gostinstvo, turizem in trgovino d.o.o. iz Polane zaposli kuharja. Kandidati morajo imeti zaključeno strokovno srednjo šolo in 5 let delovnih izkušenj. Delo ponujajo za določen čas enega leta. Urnik je dvoizmenski. Vlogo pošljite po e-pošti do 31. decembra.

 

ZSR - zavod za socialni razvoj Murska Sobota, so.p. zaposli tržnika. Ta bo tržil storitve, pripravljal ponudbe, komuniciral s strankami, sklepal posle in opravljal administrativna dela. Zahtevana je srednja strokovna šola in 8 mesecev delovnih izkušenj. Zaposlitev ponujajo za določen čas enega leta. Vloge pošljite po e-pošti do 20. decembra.

  Foto: Pixabay

VAR STORITVE, posredovanje delovne sile in storitve d.o.o. iz Gornje Radgone išče mesarja prodajalca. Kandidat naj ima zaključeno srednjo poklicno šolo in eno leto delovnih izkušenj. Zaposlitev ponujajo za določen čas treh mesecev. Vloge pošljite po e-pošti do 10. januarja.

 Foto: Pixabay 

ROYAL Horvat, popravilo in montaža strojev, Štefan Horvat s.p. iz Beltincev zaposli izvajalca za suhogradnjo. Izbrani kandidat bo izvajal suhomontažna dela in knauf. Delo pa ponujajo tudi pleskarju, ki bo izvajal vsa pleskarska dela. Za obe delovni mesti sta pogoja dokončana osnovna šola in eno leto delovnih izkušenj. Obe delovni mesti ponujajo za določen čas enega leta. Za razgovor pokličite do 28. decembra.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2020 ob 7:56 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Na,što pa menè ščè,nejsan več rosa mlàda,san pa jako za vse riktati(či ščèn),san pa nej preveč deloven,tou pa je istina.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2020 ob 14:16 gost

      Vejpa to su se delavna mesta kera so zdaj zaprta. Koji kurac du te zdaj delali.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.12.2020 ob 15:06 gost

      Majmunje socialu pa boste prosili!!! CRKNITE OD GLADI kreteni smrdeči

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2020 ob 7:33 soc gost

        hehehe, ne samo socialno, ampak tudi varstveni dodatek, otroško didatek+2x letno izredno pomoč. juhuje! crkni tudi ti!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.