https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Tesen poraz Tomaža proti Litiji

Ljutomer, 21.12.2020  

Nogometaši KMN Tomaž ŠIC BAR so to soboto na 12. tekmi prve Slovenske Futsal lige gostili nasprotnike iz Litije. Napeto tekmo so na koncu z 2:1 dobili gostje, ki so tako ostajajo na tretjem mestu lestvice. Prleški nogometaši pa so s šestim porazom sezone zdrsnili na sedmo mesto.


KMN Tomaž ŠIC BAR 1:2 FC Litija
(Marolt 15; Osredkar 17, Lennon Felinto Silva 25)

Tekmo so bolje odprli gostje, ki so bili na začetku tekme nevarnejši nasprotnik, vendar svoje premoči niso uspeli kronati z zadetkom. Domačini so imeli nekaj priložnosti iz protinapadov a so bili tudi oni neučinkoviti. So pa nogometaši Tomaža vseeno prvi povedli. V 15. minuti je mrežo nasprotnikov zatresel Aleš Marolt. Prednosti pa domačini niso zadržali dolgo, saj je samo dve minuti kasneje izenačujoči gol dosegel Patrick Osredkar. 1:1 je bil tudi rezultat prvega polčasa.

V drugem polčasu smo gledali dobro igro obeh moštev, kjer so bili spet nekoliko nevarnejši gostje. V 25. minuti je Jonhn Lennon Felinto Silva Litijo povedel v vodstvo z 2:1. Prleki so ob koncu tekme pritisnili in igrali tudi brez vratarja, vendar so gostje odbili vse napade in se veselili sedme zmage v sezoni.

Več fotografij v spodnji galeriji… 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2020 ob 7:44 Gostja gost

      A ni to dvoranski nogomet?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.12.2020 ob 12:57 Sniff gost

      Trebalo bi jim vohat nogavice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.