https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V okviru 28-urnega dobrodelnega maratona zbrali rekordnih milijon evrov

23.12.2020 ob 10:30  

V okviru dobrodelnega maratona Radia 1 in trgovine DM, ki je potekal 28 ur so skupaj s poslušalci zbrali rekordnih 1.037.313,54 evrov.


Tudi tokrat se je znova se je dokazalo, da smo Slovenci dobrodelen narod, ki zna stopiti skupaj v težkih trenutkih. Zaključil se je namreč dobrodelni maraton Radia 1 in trgovine DM, ki je trajal 28-ur in je postregel s dobrodelnim rekordom. Skupaj s poslušalci je bilo zbranih več kot milijon evrov, ki se ga bodo razveselile družine v stiski.

»Slovenija je svetovni prvak, Slovenija je najboljša na svetu, Slovenija je majhna, a zato toliko bolj srčna, solidarna! Ker otroci pomagajo otrokom in nekoč bomo znani po svetu po tem, da nikomur v državi ne pustimo, da bi bil brez pudinga. Ljudje dajte si čestitat, tudi letos nam je uspelo, « se je iz srca zahvalil Denis Avdič.

Voditelji Radia 1, Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak, so včeraj od 5.00 in danes do 9.00 neprekinjeno oddajali celih 28 ur. Pridružili so se jim tudi številni znani gosti, med njimi tudi Dejan Zavec, Dejan Vunjak, Peter Poles, Tara Zupančič, Joker out, Luka Basi, Samuel Lucas, Zvita feltna, Eva Boto, Damjan Murko, Sebastian, Klemen Slakonja, Ranko Babić, Avseniki, Vlado Kreslin, Martin Golob in drugi.

Foto: Radio 1

Kako lahko še vedno pomagate?

Pošljite  SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasite v svoji najbližji DM prodajalni, kjer lahko donirate od 50 centov do 5 eur in tako pomagate socialno ogroženim družinam.

Vir naslovne fotografije: Darja Štravs Tisu (novice.svet24.si)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2020 ob 12:31 gost

      Bravo!!!!! Tile z donatorji pa si zaslužijo ČESTITKE!!!! Hvala vam!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.12.2020 ob 15:22 donator gost

      Globok poklon !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.12.2020 ob 17:16 Bumbar gost

      Cvek v čelo, te pa bodo razdelili ubogim katerih starši so lenobe, se jim ne da delati, no ne vsi, ampak je precej takih!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.12.2020 ob 17:27 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Si pa res Bumbar,pa Bimbo tudi,pa Drekonja tudi,Idiot si tudi,v glavnem,Bumbar,rit si. .

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.12.2020 ob 19:56 gost

      bumbar če si slišal,kakšna žalostna pisma so brali,ki so jih pisali otroci,pa če si že takšen bumbar da nisi nič doniral,jas sem in sem ponosn na to,bodi vsak toliko ovideven pa bodi tiho,če si ti len pač si,če pa praviš ,da so leni straši ,ki so proti svoji volji izgubili službo itd,pa ti morem sporočiti,da si zares budalo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.