https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Razpoloženje potrošnikov se je v decembru izboljšalo

28.12.2020 ob 6:00  

Razpoloženje potrošnikov se je v decembru 2020 na mesečni ravni nekoliko izboljšalo in ustavilo padanje, ki je trajalo tri zaporedne mesece. Od decembra prejšnjega leta se je precej poslabšalo, sporoča statistični urad.

Vrednost kazalnika zaupanja je bila v decembru 2020 za štiri odstotne točke višja kot v prejšnjem mesecu. Leto 2020 je bilo v povprečju najbolj pesimistično leto po letu 2013. Izmed kazalnikov so se izboljšali pričakovanje glede števila brezposelnih (za devet odstotnih točk), pričakovanje o gospodarskih razmerah v državi (za osem odstotnih točk) in pričakovanje potrošnikov glede finančnega stanja v gospodinjstvu (za pet odstotnih točk). Pričakovanje potrošnikov glede varčevanja se je poslabšalo, in sicer za šest odstotnih točk, poroča SURS.

Glede na gospodarsko stanje v državi v zadnjih 12 mesecih pa slovenski potrošniki ostajajo pesimistični.

"Vse štiri komponente, ki sestavljajo kazalnik zaupanja potrošnikov, so se na letni ravni poslabšale: pričakovanje glede števila brezposelnih za 32 odstotnih točk, pričakovanje glede gospodarskih razmer v državi za 26 odstotnih točk, pričakovanje glede finančnega stanja v gospodinjstvu za 13 odstotnih točk in pričakovanje glede varčevanja za štiri odstotne točke," še navaja SURS.

Fotografije so simbolične

Mesečne spremembe kazalnikov mnenja slovenskih potrošnikov, december 2020

Vir: SURS

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2020 ob 8:47 gost

      Komi se pa je lahko izboljšalo, Počivaušku, Hojseki, prijateljem vladni ker šeftajo z vsem sranjem ki je povezano z kovidon.Pa vsi keri so dolj blizu Janezi groznumi. Račun pa dobijo davkoplačevalci.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2020 ob 9:04 gost

      IVAN KRAMBERGER JE 1992 POVEDAL SLEDEČE ZA KOMUNISTE IN LEVIČARJE - BIL JE JASNOVIDEC “In ko ne bodo vladali, dodajam, takrat bodo protestirali in pozivali k smrti tistih, ki vladajo, pa niso iz njihovih vrst.” Krambergerja so UBILI 7. junija 1992 zločinci ŠE ŽIVIJO IN LETA 2020 DELAJO ISTO.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2020 ob 10:15 kilonja gost

        Jaz bi te malo popravil, ni bil noben jasnovidec, vsak ki malo bolj aktivno spremlja slovensko politiko ve, da so komunajzerji in njih potomci, kriminalci, zločinci in imajo morilske nagone.Če samo pogledaš zgodovino Jugoslavije, krvavo spočeta in krvavo razpadla, vmes pa zatiranje, obijanja, izgoni iz države, zapiranje v psihiatrije če se nisi strinjal z vladajočo elito.

        2 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2020 ob 11:04 gost

        IVAN KRAMBERGER je bil primitiven človek, dobrotnik samo takrat, ko so ga snemale kamere, v resnici pa stiskač, egoist. Večkrat sem ga v živo videl, se pogovarjal z nji,m. Še zdaleč ni bil tako dober človek kot so ga in ga prikazujejo novinarji. Je pa tudi rekel, da so najhujši spreobrnjeni komunisti. Mislil je Janšo in vse spreobrnjence v SDS. Samo poglej koliko jih je tam. Obračajo se po vetru, danes največji komunist, jutri najbolj cerkveni. U nulo je trufo Janeza Janšo. Pravi komunisti so ostali komunisti, te pa cenim - tudi to je rekel.

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2020 ob 12:37 gost

      Ivan Kramberger nikoli ni cenil in maral pravih komunistov, še posebej ne Kučana. Se vidi, da si v njegovem času življenja bil otrok in pišeš nekaj na pamet, kar si od drugih čul. si ga ti v živo videl ja v plenicah. Aja pardon v tvojem virtualnem svetu si star 71let namišljenih,.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.12.2020 ob 15:10 gost

        Rodil sem se leta 1950, zdaj pa izračunaj koliko sem bil takrat star. V nasprotju s tabo, ki si živel v rovtah, sem izobražen in sem hodil po svetu. Tudi tvojega Ivančka dobro poznam in sem večkrat imel opravka z njim. Že takrat, ko je švercal računalnike iz tujine in jih prodajal pri nas, pa tudi prej in pozneje.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.12.2020 ob 13:20 gost gost

      Kilonja, resan si mentalni kilonja. Takši kak si tij s svojimi betežnimi komentari so nej vredni, ka sunce na njih sija. Daj vse nazaj, ka si dobo od prejšnjoga režima, pa zadrži, ka si dobo od zdajšnjoga. Aja, te boš od lakote fertik, pa le ne boš priznal. Bedniki eni, sramota ste.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.12.2020 ob 13:26 gost

      Buziji pederčki SDS dobro ste opisali enega in edinega komunista v Sloveniji Janeza groznuga. Nekaj vam izdam še zdaj spij z partijsko rdečo knjižico pod zglavnikon.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.12.2020 ob 13:38 gost

      13 : 26 norec ostaja norec to velja tudi zate.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.12.2020 ob 14:35 gost

      Kaj je hlapec oproda puklastuga. Resnica te nemore tako prizadeti. Kajti to ne boštij spremenil.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.12.2020 ob 16:17 Čergoli gost

      Šiptar Ivan je poslal na banko v Leibnitz svojega odposlanca naj opere 7 mio mark a ni imel s sbo pravega pralnega praška, niti mehčalca in pralni stroj ni deloval!!!! Prekleti črni domobrancec!!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.12.2020 ob 18:05 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kramberger je bil navaden primitivec,pritlehnež,analfabet,bil je dno dna, osebek ,ki je mislil,da je izvoljeni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.