https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju zaposlijo tudi učitelja, blagajnika in skladiščnika

26.12.2020 ob 6:00  

Tudi med prazniki lahko poiščete ali zamenjate službo. Za vas smo poiskali nekaj aktualnih prostih delovnih mest v Pomurju.

Kočevsko podjetje VAROVANJE GALEKOM, družba za varovanje, d.o.o. zaposli VARNOSTNIKA – INTERVENTA, ki bo delal na območju Murske Sobote. Njegovo delo bo zajemalo varovanje ljudi in premoženja, obhode in intervencije. Kandidati morajo imeti pol leta delovnih izkušenj, veljaven NPK certifikat in izkazati nekaznovanost. Delo je večizmensko in za določen čas enega leta. Za razgovor pokličite ali pošljite vlogo po e-pošti do 3. januarja. 

 Foto: Pixabay

Brežiško podjetje RIGA BAU, gradbeništvo d.o.o. išče POMOŽNEGA GRADBENEGA DELAVCA V GRADBENIŠTVU, ki bo delal na območju Murske Sobote. Delovne izkušnje niso zahtevane. Urnik bo gibljiv, zaposlitev pa ponujajo za nedoločen čas. Vloge pošljite po pošti do 30. decembra.

PE DIPO MURSKA SOBOTA zaposli BLAGAJNIKA. Pogoj je končana srednja poklicna šolo, delovne izkušnje niso potrebne. Delo je dvoizmensko, za določen čas treh mesecev. Vloge pošljite po pošti ali e-pošti do 7. januarja. 

 Foto: Pixabay

Murskosoboško podjetje XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o. zaposli SKLADIŠČNIKA. Njegove naloge bodo razporejanje in manipulacija blaga po skladišču, izdajanje, sprejemanje, komisionirajne in odprema blaga iz skladišča ter vodenje evidenc o manipulacijah blaga. Pogoj je končana srednja šola, delovne izkušnje niso potrebne. Delo je dvoizmensko, za določen čas treh mesecev. Kandidati naj vloge pošljejo po pošti ali e-pošti do 31. decembra. 

 Foto: Pixabay

GOSTINSTVO IN TURIZEM, MARJAN LOVRENČEC S.P. iz Moravskih Toplic zaposli POMOČNIK KUHARJA in KUHARJA. Pogoj za obe delovni mesti je srednja poklicna šola in 2 leti delovnih izkušenj. Z delom bi predvidoma pričel konec februarja ali v začetku marca. Zaposlitev nudijo za določen čas enega leta, dela se v popoldanskem času. Kandidati naj za razgovor pokličejo ali se prijavijo po e-pošti do 21. januarja. 

 Foto: Pixabay

GÜJŽINA, gostinstvo, d.o.o. iz Murske Sobote išče PICOPEKA in KUHARJA. Pogoj za obe delovni mesti je eno leto delovnih izkušenj, delo nudijo za nedoločen čas. Vloge pošljite po e-pošti do 21. januarja.

 Foto: Pixabay

CENTER ŠOLSKIH IN OBŠOLSKIH DEJAVNOSTI zaposli UČITELJA V CŠOD v enoti v Murski Soboti. Njegove naloge bodo izvajanje pedagoškega dela v programu šole v naravi in izvajanje drugega vzgojno-izobraževalnega dela. Pogoj je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali univerzitetna in eno leto delovnih izkušenj. Med drugimi pogoji je navedeno, da to mora biti profesor športne vzgoje z opravljenim strokovnim izpitom iz področja VIZ. Delo je dvoizmensko, za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vloge po e-pošti do 6. januarja.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2020 ob 14:12 gost gost

      BLABLABLA.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.