https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ideje za praznovanje silvestrovanja doma

31.12.2020 ob 9:00  

Pred nami je najdaljša noč v letu, a letošnje silvestrovanje bo malce drugačno, kot smo jih bili vajeni minula leta.

Zaradi ukrepov, povezanih z epidemijo koronavirusa, so silvestrovanja na prostem prepovedana. Ne glede na to ali bomo večer preživeli v krogu družine ali silvestrovali s še enim gospodinjstvom, smo za vas pripravili nekaj predlogov, kako lahko najdaljšo noč v letu, preživite najlepše, kar se le da.

Skuhajte večerjo za svojo najdražje

Prazniki pomenijo za večino ljudi nekaj veličastnega in radostnega. K pristnemu praznovanju veliko pripomorejo tudi praznične jedi, in to vse od tatarskega bifteka, raznih juh, pečenk, sarme do francoske solate. Po večerji lahko ustvarite lastne konfete, napolnjene z baloni, z malo barvnega papirja in jih ob polnoči odprite. 

Glasba in ples

Silvestrovanja vsekakor ni brez prijetne glasbe in plesnih ritmov. Zato predlagamo, da si zavrtite prijetno glasbo in zaplešete kar v domači dnevni sobi. 

Družabne igre

Družabne igre so vedno lahko zabavne, ob njih pa se otroci naučijo logično razmišljati, zmagovati, zgubljati in upoštevati pravila. Zato vso družino zberite za mizo in se igrajte monopoli, Črnega Petra ali Enko – “Uno” ali spomin, ali activity. Morda mikado, staro japonsko igro, ki se igra z barvnimi palčkami. Človek, ne jezi se, večna klasika ali pa pantomima, ki vedno prinese polno smeha, ko skušate brez govorjenja pokazati zajčka ali pa krožnik. 

 

 

 

Odštevanje do novega leta 

Nekaj minut pred polnočjo pripravite in napolnite kozarce in deset sekund pred polnočjo pričnite z odštevanjem. Točno ob polnoči nazdravite novemu letu 2021, ki naj bo zdravo in srečno!

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2020 ob 9:10 šilček gost

      Ideja za silvestrovo,čeber na sto 10 litrov šmarnice,in liter žganijce slivovoce mislim in to je to.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2020 ob 10:59 gost

      Mi se bomo šli pikado in bomo ciljali Jančijovo sliko.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2020 ob 14:55 gost

      Ti ideje si naj puklasti pa njegovi nesposobni hlapci po rinejo vta zadnjo. Kajti malo spremembe bo jim prav prišlo. Da si nedo samo korenček v rit rijval. Bar jij no policija lovi la kak v Brusli da su si riti božali na zasebni zabavaj. V največjem korona sranju so SDS buziji prirejali buzi zabave.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.