https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nekdanji soigralki ŽNK Pomurje združili moči in pripravili dobrodelno akcijo

06.01.2021 ob 15:00  

Potres, ki je pred dnevi prizadel Petrinjo in vasi v okolici, je močno odmeval tudi pri nas. Rušilni potres je nekaterim ljudem vzel prav vse, zato so se odzvale tudi številne organizacije, društva in posamezniki v Sloveniji.


Moči sta združili tudi Anja Prša in Monika Conjar, dobri prijateljici in nekdanji soigralki v ŽNK Pomurje Beltinci, ki s pomočjo sodelavcev pripravljata akcijo zbiranja hrane za prizadete v potresu.

Vsi, ki želite pomagati, lahko izdelke do petka, 8. januarja 2021, dostavite v prostore občinske zgradbe v Veliki Polani. To lahko storite vsak dan med 8:00 in 15:30, v sredo pa do 17. ure.

 Za dostavo izven tega delovnega časa lahko pokličete eno od navedenih številk: Anja Prša - 051 252 447, Melita Kranjec - 02 577 67 50. Prispevate lahko hrano z daljšim rokom uporabe, vodo in higienske izdelke.

Foto: Jutranji

Zbrane izdelke bodo dostavili pomoči potrebnim v Petrinji in okolici. S pomočjo gospoda Mladena Barića, predsednika vaške skupnosti Čigoč na Lonjskem polju (naselja blizu Siska), bodo zbrani izdelki predani Rdečemu križu v Sisku in Petrinji. Velika Polana in Čigoč sta sicer tudi pobrateni občini štorkelj.

Akcijo zbiranja hrane so že podprli Občina Lendava in župan Janez Magyar, Občina Velika Polana in župan Damijan Jaklin in Panvita d.d.

Naslovna fotografija: Anja Prša in Monika Conjar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:42 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.